Aandacht Trekken

Je kunt op verschillende manieren de aandacht trekken. Ben je per direct op zoek naar een nieuwe werknemer? Dan zijn de onderdelen Jobmarketing en Sourcing interessant. Maar hier stopt het niet! Ook als je geen lopende vacature hebt, is het van belang om de aandacht te trekken van je toekomstige, ideale kandidaat. Dit doe je door te werken aan je Employer Brand. Hieronder vind je een uitgebreidere toelichting over de drie manieren.

3 manieren om aandacht te trekken. Voor welke ga jij?

Jobmarketing

Wij doen er alles aan om jouw vacature onder de aandacht te brengen bij kandidaten. Van het schrijven van creatieve vacature teksten tot het maken van vacaturevideo's en plaatsen van wervende campagnes. Door onze kennis weten wij precies wat er nodig is om de aandacht te trekken van de ideale kandidaten.

Meer over Jobmarketing

Sourcing

Een van de diensten die wij verlenen. Maar wat is het? Dat is het actief benaderen van de juiste kandidaten voor een vacature, via o.a. LinkedIn. Klinkt gemakkelijk toch? Maar sourcen is écht een vak apart! Wij beschikken over de juiste tools om in korte tijd veel kandidaten te benaderen. En specialistische kennis om een hoge kwaliteit te waarborgen.

Meer over Sourcing

Employer Branding

Ook als je momenteel geen vacature hebt open staan, is het belangrijk om de aandacht te trekken van je ideale kandidaat. Met Employer Branding werk je aan het neerzetten van een sterk werkgeversmerk. Staat er in de toekomst een vacature open? Dan heeft jouw toekomstige kandidaat al eens van jou gehoord en is de kans groter dat je vacature sneller wordt vervuld.

Meer over Employer Branding

Hoe trek je de aandacht?

Bekijk de video hieronder, met een uitgebreide uitleg over hoe je de aandacht trekt.

Vrijblijvend meer weten over Jobmarketing?

 

Als je nog niet zoveel van Jobmarketing af weet, dan informeren we je hier al te graag over. Daarnaast bespreken we graag de kansen voor jouw bedrijf. Je kunt vrijblijvend een 15 min adviesgesprek met onze specialisten inplannen.

 

 Plan een afspraak in

 

Lees meer in onze blogs