Een partner op wie jij kunt bouwen

Je hebt meerdere vacatures per jaar of diverse lastige posities die je moet invullen. Helaas heb je niet de juiste kennis, middelen en tijd in huis om hiervoor talentvolle professionals te vinden én te behouden. Zonde! Hierdoor krijgt jouw recruitment niet de aandacht die het verdient en kun je niet de gewenste groei realiseren met jouw organisatie. 

Dan is ons Recruitment Partnership de oplossing! Zo heb je altijd een ervaren team van marketeers, recruitment consultants en HR professionals die jou volledig ontzorgt en je de zekerheid biedt die je nodig hebt.

Haal het maximale uit jouw recruitmentproces

Jouw organisatie structureel laten groeien. Dát is ons doel. Dit doen we door ondersteuning te bieden op verschillende onderdelen, namelijk op het gebied van recruitment, HR én marketing. De combinatie van een integrale aanpak en de focus op de lange termijn maakt het mogelijk dat we het echt maximale uit jouw recruitmentproces halen.

Ook zorgt deze intensieve samenwerking ervoor dat we jouw organisatie door en door kennen. We weten precies waar jouw behoefte ligt (én die van de kandidaat), waardoor we altijd snel kunnen schakelen als de situatie daarom vraagt. Natuurlijk weten we vanuit onze expertise altijd het best mogelijke advies te geven.

1 aanspreekpunt voor al je recruitment vragen

Kennis van de organisatie, medewerkers en functies

Optimalisatie van jouw recruitmentproces

Snellere vervulling van vacatures

Plan op maat op basis van jouw behoeften

De juiste kandidaten. Nu en in de toekomst

De juiste kandidaten. Nu en in de toekomst

De juiste kandidaat op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is geen toeval, maar het resultaat van investeren in een waardevol Recruitment Partnership. Op die manier zorgen we voor een duurzame samenwerking, waarbij we jouw recruitmentprocessen continu optimaliseren. Zo creëren we een sterk werkgeversmerk, een succesvolle recruitmentstrategie en doorlopende werving voor jouw organisatie.

 

50%

meer gekwalificeerde sollicitanten door een sterk werkgeversmerk

€72000

zijn de gemiddelde kosten van een bad hire

82%

kans op behoud van jouw medewerker met een goede onboarding

Wat houdt een Recruitment Partnership precies in?

Wanneer je met ons een Recruitment Partnership aangaat, heeft dit voor jou enorm veel voordelen.

Partnerkorting en stapelkorting

Onze partners profiteren van een standaardkorting van 20% op al hun vacatures. Bovendien kom je in aanmerking voor onze stapelkorting, die begint bij 5% voor drie vacatures en met 2,5% toeneemt voor elke extra vacature. Daarnaast ontvang je ook nog eens 20% korting op aanvullende producten zoals video's en assessments.

Al jouw (doorlopende) vacatures in beheer

Doordat we al jouw vacatures beheren, kunnen we een efficiënt en professioneel werving- en selectieproces opzetten en altijd zorgen voor een continue aanvoer van geschikte kandidaten. Hierdoor heb je zelf meer tijd en ruimte om te focussen op datgeen waar jij goed in bent.

Werken aan jouw Employer Branding

Door actief mee te bouwen aan jouw Employer Branding, zorgen we dat jouw organisatie zich positioneert als een aantrekkelijke werkgever. Hierdoor kiezen passende talenten eerder om bij jou te solliciteren dan bij de concurrent.

We denken op strategisch niveau mee over je HR-beleid

Als jouw recruitmentpartner begrijpen we dat effectieve HR een belangrijke rol speelt bij het aantrekken, ontwikkelen én behouden van talent binnen jouw organisatie. Zo geven we bijvoorbeeld advies over de juiste wervingsstrategieën en het opzetten van talentontwikkelingsprogramma's.

Wat levert het Recruitment Partnership je op?

Alle experts onder één dak
1 samenwerking, diverse experts die voor jou klaarstaan: Recruitment Consultants, Recruitment Marketeers, Employer Branding Specialisten en een foto- en videograaf.

Verdieping in je bedrijf
We verdiepen ons het hele jaar in je organisatie en cultuur en werken regelmatig bij jou op locatie. Zo blijven de lijnen kort voor een optimale samenwerking.

Flexibiliteit
Er is een flexibile inzet op de vacatures die je bij ons afneemt: is één van de drie vacatures eerder ingevuld, gaat de focus naar de resterende posities.

Kostenvoordeel
Hoe meer vacatures je afneemt, hoe meer korting op je cost per hire. Daarnaast krijg je in een partnership 20% korting op onze losse producten.

Talentpooling
We bouwen aan een talentpool met interessante kandidaten, met wie we het hele jaar door warm contact houden zodat we er precies op het juiste moment zijn.

Gespreide betaling
Het kostenmodel is ingericht op een maandelijkse betaling plus een tarief per plaatsing, waardoor je de kosten spreidt en minder betaalt als een vacature onvervuld blijft.

Klaar om  jouw recruitmentstrategie naar een hoger niveau te tillen?

 

Als jij van plan bent om te groeien met je bedrijf, is een partnership wat je zoekt. Ben je op zoek naar een langdurige samenwerking of gewoon nieuwsgierig naar meer informatie? We gaan graag met je in gesprek. Plan vrijblijvend een 15 min adviesgesprek met onze consultants in.

 

 Plan een afspraak in