Heb je op korte termijn behoefte aan extra recruitmentcapacititeit? Denk aan lastige vacatures die je niet ingevuld krijgt, een transformatie binnen jouw organisatie of een piekbelasting. Dan is Interim Recruitment dé oplossing. Met een extra paar handen en een hoop expertise en kennis zorgen we dat jouw recruitment binnen no time een boost krijgt.

Wat is Interim Recruitment precies?

Wat is Interim Recruitment precies?

Bij Interim Recruitment draait het om het inhuren van tijdelijk of contractueel personeel voor een bepaalde periode. Op die manier bied je een flexibele en betaalbare oplossing voor recruitmentbehoeften op korte termijn, zoals het invullen van een vacature, het beheren van een project of het vervangen van een medewerker.

 

Wat doet een Interim Recruiter?

Wat doet een Interim Recruiter?

Een Interim Recruiter coördineert jouw interne recruitmentproces. Dit kan zowel fulltime als parttime, op locatie of op afstand. Allemaal om jou zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen op het gebied van aandacht trekken, vasthouden én geven

 

Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van extra werkzaamheden als het versterken van de Employer Branding, het opstellen van vacatureteksten, het beoordelen van sollicitaties, het voeren van gesprekken en het selecteren van kandidaten. Heb je ook hulp nodig bij het opstellen van een salarishuis of een persoonlijk ontwikkelplan (POP)? Onze Interim Recruiters denken graag met je mee!

Ook beschikbaar: Talent Sourcer (8-32 uur per week)

Zijn de binnenkomende sollicitaties niet wat je zoekt? Er is ook een keuze om enkel onze Talent Sourcer in te zetten. Onze Talent Sourcers nemen het heft in eigen handen door proactief en gericht topkandidaten te benaderen. We richten ons op het direct, persoonlijk en efficiënt bereiken van de juiste talenten.

Heb jij je recruitment proces zelf in handen, maar zet je wel graag het talent in van onze Sourcers? Dat kan!

We nemen veel kennis mee!

Zet je een Interim Recruiter in? Dan haal je iemand in huis die in korte tijd voor veel verandering kan zorgen. Onze professionals weten namelijk precies wat er speelt op de arbeidsmarkt. Ze zijn gedreven in het toepassen van wervingstechnieken, hebben een groot netwerk en begrijpen wat nodig is om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Deze kennis wordt natuurlijk ook bijgebracht binnen jouw organisatie. Zo werk je dus ook aan jouw recruitment op de lange termijn.

Laten we aan de slag gaan

Onderdeel van jouw organisatie

Onderdeel van jouw organisatie

Onze Interimmers zijn echte insiders: omdat zij onderdeel worden van jouw organisatie, zitten ze dicht op de processen en kennen ze alle ins en outs van jouw organisatie. Hierdoor kunnen zij beter adviseren hoe het recruitmentproces zo optimaal mogelijk kan worden ingericht. 

Versnel het wervingsproces

Versnel het wervingsproces

Interim Recruitment kan helpen bij het opvangen van tijdelijke pieken in de werkdruk, projecten of seizoensgebonden werk, waardoor jij flexibeler kan zijn in het personeelsbeleid. Ook zorgen onze Interim-professionals dat het recruitmentproces efficiënter en effectiever wordt ingericht. Dit bespaart een hoop tijd én geld.

Meer weten over interim recruitment?

Heb je momenteel extra capaciteit nodig op het gebied van recruitment of zijn er andere recruitmentuitdagingen binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.