Facebook pagina Steamz
LinkedIn pagina Steamz
Twitter pagina Steamz
YouTube pagina Steamz
Instagram pagina Steamz
Team Steamz Moerputtenbrug
Gabie van Heuven Steamz Moerputtenbrug
Hang Do Steamz Moerputtenbrug
Daphne de Bakker-Verbeek Steamz Moerputtenbrug
Bas van Hout Steamz Moerputtenbrug

Aanname & Onboarding

Yes! Je bent erin geslaagd de juiste persoon op de juiste plek te vinden voor jouw organisatie. Goed nieuws! Maar hiermee ben je er helaas nog niet. Weet je bijvoorbeeld al wat voor contract je de kandidaat gaat aanbieden? En heb je er al over nagedacht hoe het onboarding traject er voor hem of haar uit gaat zien? 

Bij Steamz denken we hierover graag met je mee en geven we je een passend advies, zodat je niet op het laatste moment nog voor verrassingen komt te staan. We bieden advies en ondersteuning bij onderstaande onderdelen van je recruitmentproces.

  • Contractvorm
  • Arbeidsvoorwaardengesprek
  • Salarisonderhandeling
  • Inwerktraject

 

Benieuwd wat werkt voor jou?
Neem vrijblijvend contact op met Hang!

 

      

 

 

 

Welke contractvorm bied je aan?

Voor je überhaupt hoeft na te denken over de onboarding van de nieuwe medewerker, is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken over het soort contract dat je hem of haar gaat aanbieden. Kies je voor een vast of flexibel contract? En welke soorten flexibele contracten zijn er eigenlijk? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende contractvormen en hoe maak je de juiste keuze? De consultants van Steamz kunnen je hierover goed adviseren.
 

Het arbeidsvoorwaardengesprek

Niet alleen het soort contract, ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn belangrijke punten waarover je moet nadenken voor je het arbeidsvoorwaardengesprek in gaat. Laat je vooraf goed adviseren over een passend salaris voor de betreffende functie binnen jouw organisatie en in de huidige markt. 

Maar ook over aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals thuiswerken, opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding. De consultants van Steamz geven je graag een goed advies over het pakket aan arbeidsvoorwaarden dat je je nieuwe medewerker kunt aanbieden.
 

Onboarding traject

Je hebt tijd, inspanningen en geld besteed aan het vinden van de juiste kandidaat voor de functie. Het contract is ondertekend en eindelijk is de dag aangebroken waarop hij of zij gaat beginnen. Je wilt er dan natuurlijk niet na een paar maanden achter komen dat het toch niet werkt. Het integreren en behouden van nieuwe medewerkers is iets waar je goed over moet nadenken en het onboarding traject is dan ook een heel belangrijk onderdeel om het voor beiden te laten slagen. Steamz denkt hierover graag met je mee.

Meer weten over onze dienstverlening? Maak direct een afspraak!

Niet gevonden wat je zoekt?

Staat jouw vacature er niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Laat ons jouw ambities en wensen weten en we vinden alsnog de match voor jou.

Upload jouw CV

Steamz gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.