Klantcase: een Marketing Coördinator voor Metaalkanjers

Klantcase: een Marketing Coördinator voor Metaalkanjers

Steamz kreeg de opdracht om te zoeken naar de ideale marketing kanjer die gaat helpen met het voortzetten van hun missie. Duidelijke vraag, we gaan aan de slag!

 

Klantcase Metaalkanjers 

Klantcase: een sterk Employer Brand voor Welder

Klantcase: een sterk Employer Brand voor Welder

Welder en Steamz hebben iets gemeen: we geloven dat elke succesvolle organisatie bestaat uit mensen die passievol samenwerken. De boodschap van Welder is helder! Samen gingen we aan de slag met Employer branding om dit op (toekomstige) medewerkers over te brengen.
 

Klantcase Welder 

img

De eerste kandidaat was een 'perfect match'

Voorheen deed ik de volledige sollicitatieprocedure in eigen beheer op onderbuikgevoel en was ik nogal sceptisch over het inschakelen van een werving- en selectiebureau. Echter na de ervaring met Steamz willen we niets anders meer. Alhoewel ik het in eerste instantie niet wilde geloven was de eerste kandidaat een ‘perfect match’. Het aannemen van een nieuwe collega is voor ons nu veel minder intensief geworden waarbij het vinden van de meest geschikte kandidaat verzekerd is.

Christian Verel
Verel

img

Bij Steamz krijg je kandidaten doorgestuurd met voldoende diepgang

Deze kandidaten zijn al door een eerste selectie van Steamz zijn gekomen. Drie vacatures binnen Dubotechniek zijn op die manier perfect ingevuld; binnen een maand. Dat je bij Steamz een besparing ten opzichte van andere bureaus realiseert vind ik een positieve bijvangst, maar dat is voor mij niet de belangrijkste reden om samen te werken. De kwaliteit van het traject is wat telt. Samenwerken met Steamz betekent korte lijnen, prettig en snel schakelen en een vasthoudendheid vanuit Steamz. Dat je ook mogelijkheid hebt op ondersteuning tijdens sollicitatiegesprekken ervaar ik als een meerwaarde.

Mark van der Vennen Dubotechniek

img

Je wil niet het wiel opnieuw uitvinden...

Ik kijk er ook zo naar: Je moet alleen tijd stoppen in de dingen waar je tijd voor hebt en de kwaliteiten voor hebt. Een vacature uitdenken en plaatsen heb ik nog nooit gedaan en kost dus extra veel tijd om het uit te denken. Daar moet je iemand op zetten die er continu mee bezig is en er ook nog veel beter in is. Je wil niet het wiel opnieuw uitvinden, dat is naar mijn mening zonde van je tijd.

Thijs van Hout Metaalkanjers

img

Hun startvraag: ‘Wat hebben Tinder en Recruitment gemeen?’ zette meteen de toon voor een interactieve en verhelderende workshop.

Bij het NOAB Ledendag Festival hadden wij van Administratiekantoor R.A. Schipper een inspirerende ervaring. Deze dag stond in het teken van kennisdeling met collega's uit de branche. Een van de hoogtepunten was de sessie over Employer Branding, verzorgd door Bas van Hout en Fleur Slobbe van Steamz. Hun startvraag: ‘wat hebben Tinder en Recruitment gemeen?’ zette meteen de toon voor een interactieve en verhelderende workshop.

Employer Branding Workshop

Merel Smit - Mede eigenaar R.A. Schippper

img

Projecten verschuiven zonder de juiste kandidaat

Je ziet een vacature aankomen en daar zit je al langer tegenaan te hikken, want je hebt er geen tijd voor en je weet niet goed hoe je het moet aanvliegen. Daardoor wordt het een randzaak terwijl het juist heel belangrijk is. Al de projecten die bij een functie komen kijken verschuiven dan ook allemaal. Door sneller de juiste kandidaat te werven, genereert dat meer groei voor je bedrijf. Daarom heb ik besloten om dit uit te besteden, dan ligt het niet stil bij mij.

Thijs van Hout Metaalkanjers

img

De samenwerking met Steamz heeft ons inzicht gegeven...

De samenwerking met Steamz heeft ons inzicht gegeven in hoe onze medewerkers het vinden om bij Welder te werken en wat ons als werkgever uniek maakt. Deze input heeft gezorgd voor fijne aanknopingspunten in onze vacatures en content op social media!

Employer branding samenwerking

Manon Welder

Met deze organisaties werken we al samen

brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo

Deze medewerkers staan voor je klaar!

Laten we van jouw bedrijf ook een succesvolle klantcase maken!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.