Facebook pagina Steamz
LinkedIn pagina Steamz
Twitter pagina Steamz
YouTube pagina Steamz
Instagram pagina Steamz

Hoe kunnen we je helpen?

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 073 78 50 363 of info@steamz.nl en wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

 

 Algemeen

 

Werken jullie met een bemiddelingsfee?

Nee, wij werken op uurbasis en vragen géén bemiddelingsfee. Zo kunnen we als recruitment partner onafhankelijk en toegewijd voor je aan de slag gaan. Bovendien zorgen we met onze werkwijze voor een besparing van maar liefst 50 tot 80 procent op je recruitmentkosten! 

Wat is jullie werkwijze als recruitment partner voor organisaties?

Wij maken gebruik van onze tools, tijd en kennis om jouw recruitment slimmer en kostenefficiënter in te richten. Bovendien vinden wij het belangrijk om als recruitment partner onafhankelijk en toegewijd voor je aan de slag te gaan. Je leest hierover meer op de pagina voor organisaties.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Maar het is ook mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak te maken. 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor aan de Reitscheweg 1-7 in Den Bosch. Liever (video)bellen of mailen? Neem dan contact op via 073 785 0363 of info@steamz.nl of vul het contactformulier in. Of stel je vraag via de chat op onze website!

Wat zijn jullie social media kanalen?

Je vindt ons op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Youtube! Volg ons en blijf op de hoogte!

 

 Corona

 

Wat zijn jullie maatregelen m.b.t. het coronavirus? 

Momenteel maken we met zijn allen vanwege het coronavirus een bijzondere periode door, die op ieder individu en iedere organisatie een enorme impact heeft. Wij zorgen er met de richtlijnen van het RIVM voor dat we elkaar en onszelf zoveel mogelijk in bescherming nemen.

Gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten voeren we zo veel mogelijk via video calls en telefonische interviews. Tijdens afspraken op locatie houden we 1,5 meter afstand, schudden we geen handen en wassen we onze handen regelmatig.

Voor vragen staan wij voor je klaar via 073 785 0363 of info@steamz.nl.

 

 Inschrijven 

 

Waar kan ik mezelf inschrijven als sollicitant?

Om je in te schrijven als sollicitant klik je rechtsboven op de website op ‘inschrijven’. Vul het formulier in en je komt automatisch in ons systeem.

Hoe kan ik mezelf uitschrijven bij Steamz?

Neem contact met ons op via 073 785 0363 of stuur een mail naar info@steamz.nl om jezelf uit te schrijven. Wij helpen je graag verder.

Ik kan niet meer inloggen, wat moet ik doen?

Vervelend dat je niet meer kunt inloggen! Als je je wachtwoord vergeten bent, ga dan naar inloggen en klik rechtsonder op wachtwoord vergeten. Lukt het nog steeds niet? Bel ons dan via 073 785 0363 of stuur een mail naar info@steamz.nl. Wij helpen je graag verder.

 

 Vacatures

 

Wat zijn de tarieven voor het plaatsen van een vacature?

Wij kopen groot in, daarom kun je jouw vacatures via ons plaatsen op verschillende advertentiekanalen met maar liefst 30% korting! Denk hierbij aan kanalen als Nationale Vacaturebank, LinkedIn jobs en Nederland Vacaturegroep. Ook draaien we gerichte Facebook en Instagram campagnes, om direct bij je doelgroep zichtbaar te zijn. Bel of mail ons via 073 785 0363 / info@steamz.nl voor meer informatie. Wij helpen je graag met het vinden van de beste oplossing!

Waarom is het nodig om een vacaturetekst te herschrijven?

Het is ontzettend belangrijk dat de vacaturetekst de juiste doelgroep aanspreekt. Een kandidaat reageert sneller op een vacature die voor hem of haar relevant is. Een goed geschreven vacaturetekst trekt de aandacht, zorgt dat de interesse wordt gewekt, enthousiasmeert de lezer én zorgt dat jouw ideale kandidaat gaat solliciteren! Bovendien draagt een goede vacaturetekst bij aan zoekmachine optimalisatie. 

 

 Privacy

 

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Wij gaan heel zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Je leest hierover meer op de pagina privacy.

 

 Kennissessie

 

Wat houdt een kennissessie precies in?

Tijdens een kennissessie denken we met je mee over hoe je jouw recruitment slimmer kunt inrichten. We brengen de behoeftes van jouw organisatie in beeld en geven je advies over het aantrekken van de beste kandidaat. Plan hier je gratis kennissessie in

Zijn er kosten verbonden aan de kennissessie? 

Nee, een kennissessie is kosteloos en volledig vrijblijvend! Plan hier je gratis kennissessie in en wij adviseren je graag over het slimmer inrichten van jouw recruitment. 

 

 Solliciteren

 

Hoe kan ik op een vacature solliciteren?

Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via de sollicitatiebutton onderaan de vacaturepagina. 

 

 Diensten

 

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden het gehele recruitmentproces-traject aan: van het schrijven van een vacaturetekst tot het proactief benaderen van kandidaten. Afhankelijk van jouw situatie adviseren we op welke onderdelen we je kunnen ontzorgen en welke onderdelen je in eigen beheer houdt. Neem contact op met jouw recruiter, of bel of mail ons via 073 785 0363 of info@steamz.nl. Wij helpen je graag met het vinden van de beste oplossing!

Contactinformatie

Steamz

Reitscheweg 1-7
5232 BX Den Bosch

073 - 785 0363
info@steamz.nl

 

Kantoor The Lobby
Facebook pagina Steamz Twitter pagina Steamz LinkedIn pagina Steamz YouTube pagina Steamz Instagram pagina Steamz
Steamz gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.