Weet je niet of je wel de juiste medewerker aanneemt? Die medewerker die perfect bij de organisatie past, gemaakt is voor de functie en ook nog eens lang bij je blijft werken? Geen zorgen! Wij gaan je helpen. Wij zorgen dat we de geschikte sollicitanten selecteren voor jouw organisatie.

style-element
We ontdekken of er een match is

We ontdekken of er een match is

Na een succesvolle werving, is het de kunst om de juiste sollicitant te selecteren. Hoe we dat doen? Allereerst voeren we intakegesprekken om het verhaal achter de sollicitanten te horen. Wat beweegt hen? Wat zijn hun talenten en wanneer komen zij het beste tot hun recht? Zo bekijken we of de werkervaring en competenties van de sollicitanten overeenkomen met de functie en jouw organisatie. En ontdekken we of er een eventuele match is. 

30%

minder kosten

25%

meer productiviteit

50%

minder verloop

Waarom is het selectieproces zo belangrijk?

De selectie is een belangrijk onderdeel van het recruitmentproces. Want alleen met de juiste medewerkers aan boord, kun je jouw (groei)ambities waarmaken.

Minder risico op het aannemen van de verkeerde sollicitant

Hogere kwaliteit van de aangenomen kandidaten

Bespaart tijd en geld

Minder verloop

We denken met je mee als onafhankelijke partij

Denken we een (duurzame) match te zien? Dan stellen we deze sollicitant(en) aan je voor. Natuurlijk lichten we ons advies uitgebreid toe, zodat je begrijpt waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt. Vervolgens geven we je advies over het voeren van sollicitatiegesprekken of begeleiden we deze op locatie. Hierdoor kunnen we als onafhankelijke partij meedenken en echt van toegevoegde waarde zijn.

Benieuwd hoe we het selectieproces inzetten voor jouw organisatie?

We vertellen je graag hoe we in deze fase te werk gaan om de juiste sollicitanten voor jouw organisatie te selecteren.

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.