Je vindt het lastig om je vacatures in te vullen. Niet gek in deze krappe arbeidsmarkt. Maar ook veel concurrentie of onbekendheid als werkgever kunnen redenen zijn waarom je niet de juiste kandidaten aantrekt. Er is in deze tijd namelijk meer nodig dan alleen een vacature plaatsen en hopen dat er iemand reageert...

Jobmarketing, wat is dat nu eigenlijk?

Geen zorgen; door jobmarketing in te zetten bespaar je jezelf deze problemen. Recruitment en marketing gaan namelijk hand in hand en versterken elkaar positief. Als ze tenminste goed worden ingezet.

In de huidige tijd waarin iedere werkgever vecht om talent, is het belangrijk dat jouw vacature en jouw bedrijf de aandacht krijgen die het verdient. Met jobmarketing trek je niet alleen meer mensen aan, maar ook de precies de juiste.

Ga voor mij aan de slag!

Wij brengen jouw bedrijf en vacature onder de aandacht

Wij brengen jouw bedrijf en vacature onder de aandacht

Haal je handen maar uit je haar, want wij gaan je helpen! Met onze jarenlange kennis, creativiteit én inlevingsvermogen weten we precies wat nodig is om jouw ideale kandidaten te verleiden bij jouw organisatie te solliciteren. Wij verleiden jouw ideale kandidaten om bij jou te solliciteren.

 

Hoe we dat doen? We creëren wervende vacatureteksten en aansprekende vacaturevideo’s voor de juiste doelgroep, maken deze zichtbaar op diverse kanalen en jobboards én goed vindbaar in online zoekmachines.

 

Met jobmarketing...

Trekken we toptalenten aan voor jouw openstaande vacature

Brengen we jouw boodschap bij de meest passende kandidaten

Zetten we succesvolle wervingscampagnes in

Laten we jouw organisatie opvallen tussen de concurrentie

Vergroot de zichtbaarheid van je vacature met de juiste jobboards

Doordat we vooraf in kaart brengen op welke social platformen en jobboards jouw potentiële kandidaten zich bevinden, weten we precies op welke online kanalen we moeten adverteren en met welke targeting.

Op basis hiervan creëren we een jobmarketing campagne op maat, met specifieke content en een sterk werkgeversverhaal om jouw ideale kandidaat te bereiken, te verleiden én te overtuigen.

Check hiernaast de vacaturevideo die we voor Abena hebben gemaakt.

Meten is weten

Meten is weten

Loopt de campagne eenmaal? Dan blijven we continu monitoren en optimaliseren. We analyseren de resultaten en houden de interactie met de doelgroep goed in de gaten. Zo kunnen we op tijd bijsturen indien nodig.

Zet Jobmarketing in voor jouw vacature!

Benieuwd hoe de juiste marketing je kan helpen bij het werven van nieuwe collega's? Wij vertellen je er graag alles over!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.