Alle aandacht op jouw recruitmentdoel

Je hebt met jouw organisatie ambitieuze doelstellingen. Maar de arbeidsmarkt staat zo onder druk, dat er voor je gevoel nauwelijks tijd en ruimte is om hier planmatig mee aan de slag te gaan.

Ervaar de kracht van werken met aandacht. Wij helpen je de juiste kandidaten te bereiken, te selecteren en uiteindelijk te binden. Met onze eigen aanpak zetten wij obstakels om in kansen. Zodat we samen jouw recruitmentdoelen kunnen waarmaken.

Laten we aan de slag gaan

Cirkels van Aandacht: onze succesformule

Met de Cirkels van Aandacht hebben wij een integrale allesomvattende aanpak ontwikkeld, die nodig is voor de juiste duurzame match. We betrekken namelijk ook het proces voor en na de match. Want dat is minstens zo belangrijk. Het draait om de juiste aandacht trekken, deze aandacht vasthouden en aandacht blijven geven. Deze combinatie maakt dat jouw organisatie verder kan groeien en ontwikkelen.

circle-image

Aandacht trekken

Wij zetten jouw bedrijf en jouw vacature op een unieke manier in de schijnwerpers en benaderen geschikte kandidaten actief.

Aandacht vasthouden

Als de sollicitaties binnen zijn, begeleiden wij jou en de kandidaten tijdens het hele sollicitatieproces om zo de juiste keuzes te maken.

Aandacht geven

Nu de handtekening is gezet, begint het echte werk. Wij helpen met de onboarding, maar ook met de groei en ontwikkeling van je nieuwe collega en je organisatie.

Aandacht Trekken

Heel simpel gezegd: de juiste kandidaten vinden, begint met de juiste kandidaten bereiken. Zij moeten jou gaan zien. Wij helpen met employer branding, jobmarketing en sourcing. Dat zijn instrumenten om zowel jouw organisatie als de vacatures op een slimme manier bij de juiste personen onder de aandacht te krijgen.


Aandacht Vasthouden

Als de sollicitaties binnen zijn, wil je de perfecte kandidaat selecteren. En hoe zorg je ervoor dat je tijdens dit proces de interesse van een geschikte kandidaat behoudt? Wij begeleiden jullie beiden gedurende deze fase, zodat zowel jij als de sollicitant een weloverwogen beslissing kunnen nemen.


Aandacht Geven

Als de handtekening is gezet, blijven we aangehaakt. Want mensen moeten niet alleen goed landen, er moet ook ruimte zijn voor groei en ontwikkeling. Wij blijven jou en je nieuwe collega’s graag de juiste aandacht geven door te adviseren op het gebied van onboarding, opleiding, ontwikkeling en HR.


Van intake tot onboarding: zo kan het ook

Van intake tot onboarding: zo kan het ook

Lukraak cv’s doorsturen voor een torenhoge fee? Daar geloven wij niet in. Hoe wij het doen? Wij bieden alle specialisaties die nodig zijn om toptalenten te bereiken, enthousiast te maken én vast te houden. Zie ons als jouw externe sparringpartner. Een team van HR specialisten, recruitment consultants en marketeers die er alles aan doen om samen met jou je doelen te realiseren.

Jouw uitdaging is onze uitdaging

Jouw uitdaging is onze uitdaging

Recruitment succesvol maken doen we samen. Zie ons als jouw externe recruitmentpartner die zorgt dat het hele proces gestroomlijnd verloopt. Wat jouw recruitmentvraagstuk ook is.

 

Of je nu beter onder de aandacht wilt komen bij geschikte kandidaten, je employer brand wilt versterken of medewerkers aan je organisatie wilt verbinden. Samen gaan we jouw uitdaging aan.

img

De eerste kandidaat was een 'perfect match'

Voorheen deed ik de volledige sollicitatieprocedure in eigen beheer op onderbuikgevoel en was ik nogal sceptisch over het inschakelen van een werving- en selectiebureau. Echter na de ervaring met Steamz willen we niets anders meer. Alhoewel ik het in eerste instantie niet wilde geloven was de eerste kandidaat een ‘perfect match’. Het aannemen van een nieuwe collega is voor ons nu veel minder intensief geworden waarbij het vinden van de meest geschikte kandidaat verzekerd is.

Christian Verel Verel

Met deze organisaties werken we al samen

brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo

Wat is jouw recruitment uitdaging?

Wij zorgen dat jouw recruitment de aandacht krijgt die het verdient. Vertel ons jouw uitdaging en wij nemen snel contact met je op!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.