Employer Branding is de weg naar succes

Weet je niet hoe je toptalenten aantrekt in deze krappe arbeidsmarkt? Talenten die ook lang bij je blijven werken en echte ambassadeurs worden van je organisatie?

Employer Branding is de weg naar succes voor het aantrekken én behouden van jouw nieuwe medewerker(s)! Hoe je dit moet inzetten? We know all about it!Ga voor mij aan de slag!

img

Wat is Employer Branding?

Waar het bij Employer Branding om draait, is het creëren van een onderscheidende voorkeurspositie als werkgever in de mindset van (potentiële) medewerkers. Of er nu veel of weinig aanbod is in de markt; een sterk Employer Branding is voor elke organisatie interessant én belangrijk.

 

Want naast dat je hiermee nieuwe medewerkers wil aantrekken, focus je je ook op het behouden van je huidige medewerkers. Want dat is minstens zo belangrijk. 

2x

zoveel sollicitaties die ook passender zijn

69%

van de kandidaten solliciteert sneller bij een organisatie met een sterk Employer Brand

50%

minder uitstroom van werknemers

img

Een sterk Employer Brand is belangrijker dan ooit

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk is meer dan een wervende vacaturetekst schrijven, goede arbeidsvoorwaarden bieden of een betaalde advertentie online zetten. Het is een proces waarbij wij samen zorgen dat jouw bedrijf interessant en onderscheidend is voor potentiële en huidige medewerkers. 

De belofte die je aan toekomstige medewerkers doet en bij huidige medewerkers waarmaakt

Met een sterke Employer Branding…

Creëer je een betere positie in de arbeidsmarkt

Doordat je jouw werkgeversverhaal vertelt en deze vertaalt naar sterke en originele content, val je op tussen jouw concurrenten.

Trek je meer kwalitatieve sollicitanten aan

Doordat je een bepaald imago uitstraalt, zorg je ervoor dat de juiste kandidaten zich hiermee kunnen identificeren.

Verhoog je de productiviteit van medewerkers

Doordat je een positieve bedrijfscultuur creëert, voelen medewerkers zich meer betrokken bij het bedrijf en dragen zij meer bij aan het succes ervan.

Zorg je ervoor dat je talenten beter behoudt

Doordat je een team met overeenkomende normen en waarden creëert, vergroot je de kans dat medewerkers tevreden en loyaal zijn.

Wij helpen bij jouw Employer Branding

Want hoe beter je kunt laten zien wat jou als bedrijf onderscheidt en definieert, des te aantrekkelijker je bent voor bestaande en nieuwe medewerkers.

Welke beloftes doe je aan een nieuwe medewerker? En maak je deze ook waar bij huidige medewerkers? Wij onderzoeken waar jij als werkgever voor staat en helpen je dit uit te dragen naar buiten. Zodat de hele wereld kan zien wat voor toffe werkgever jij bent!

Zet Employer Branding in
voor jouw recruitment!

Benieuwd hoe Employer Branding jou kan helpen bij het aantrekken én behouden van toptalenten? Wij vertellen je er graag alles over!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.