Wil jij aan de slag met je werkgevers merk op een leuke, laagdrempelige en speelse manier? Wil je dit niet zelf doen, maar juist je medewerkers betrekken in dit proces? Op zoek naar een leuke workshop voor een bedrijfsuitje of evenement? Dan ben je bij Steamz aan het juiste adres!

Employer Branding is de weg naar succes

Employer Branding is de weg naar succes voor het aantrekken én behouden van jouw nieuwe medewerker(s)! Hoe je dit moet inzetten? We know all about it! En we gaan onze kennis met jou delen in een interactieve sessie! In een 2 uur durende workshop geven we je inspiratie, handige tips en praktische oefeningen om direct resultaat te boeken.Na de Employer Branding Workshop:

Loop jij weg met nieuwe energie en boordevol inspiratie!

Heb je kennis gemaakt met de basisbeginselen van Employer Branding.

Weet je hoe je aan de slag kunt gaan met dit onderwerp

Heb jij zelfs al de eerste stappen gezet! Op een leuke, praktische manier, in teamverband.

Heb je ontdekt je dat een workshop leerzaam én leuk kan zijn

Praktische zaken?

Wie gingen je voor?

Steamz werd benaderd door NOAB met de wens om een Employer Branding Workshop te geven op hun jaarlijkse ledenfestival. NOAB is een branchevereniging voor accountants en administratiekantoren. In drie sessie van een uur werden deelnemers meegenomen in de basisbeginselen van Employer branding. Wat is het, waarom zet je het in en vooral: hoe zet je de eerste stappen? De workshop was een interactieve sessie waarbij in groepjes gewerkt werd aan hun werkgeversmerk. Het was een toffe dag met een grote opkomst! 

img

Hun startvraag: ‘Wat hebben Tinder en Recruitment gemeen?’ zette meteen de toon voor een interactieve en verhelderende workshop.

Bij het NOAB Ledendag Festival hadden wij van Administratiekantoor R.A. Schipper een inspirerende ervaring. Deze dag stond in het teken van kennisdeling met collega's uit de branche. Een van de hoogtepunten was de sessie over Employer Branding, verzorgd door Bas van Hout en Fleur Slobbe van Steamz. Hun startvraag: ‘wat hebben Tinder en Recruitment gemeen?’ zette meteen de toon voor een interactieve en verhelderende workshop.

Employer Branding Workshop

Merel Smit - Mede eigenaar R.A. Schippper

img

De workshop was leuk en een eye-opener, zeker aan te raden!

Deze sessie bood ons praktische tips over hoe we onszelf als werkgever effectief en aantrekkelijk kunnen presenteren. Ook gaf het inzicht in de sterke en verbeterpunten van ons kantoor. Bas en Fleur waren tijdens de workshop erg enthousiast en namen goed de tijd om ons op weg te helpen. Waar wij vooral in ons eigen kantoorzaken blijven denken, helpen Bas en Fleur je om breder na te denken. Of je een administratiekantoor hebt of actief bent in een andere branche, de basis voor Employer Branding blijft hetzelfde. De workshop was leuk en een eye-opener, zeker aan te raden!

Employer Branding workshop Raschipper

Merel Smit - Mede eigenaar R.A. Schippper

Zet Employer Branding in
voor jouw recruitment!

Benieuwd hoe de Employer Branding Workshop jou kan helpen bij het aantrekken
én behouden van toptalenten? Wij vertellen je er graag alles over!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.