Merkessentie

Wij vinden aandacht iets magisch. Oprechte en onverdeelde aandacht. Vanuit het hart. Vanuit de overtuiging dat leven en werken met aandacht de wereld mooier en beter maakt. Het recruitmentvak gaat voor ons dan ook verder dan een CV matchen met een vacature. Het gaat om het kennen en begrijpen van zowel organisatie als de kandidaat. Springt tussen hen een vonk over, dan is dat een magisch moment.

style-element

Onze kernwaarden =

Liefde

Lol

Groei

Vitaliteit

Onze enthousiaste collega's

We hebben aandacht voor elkaar. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Bekijk hieronder 4 voorbeelden!

style-element

Rechercheurs in actie

Wij werken met aandacht. Een opdracht nemen wij bloedserieus. We gaan door met zoeken totdat we de perfecte kandidaat hebben opgespeurd. Dit nemen wij niet lichtjes. Een klantvraag is bij ons in goede handen. We zetten alle middelen, kennis en tijd in om tot het beste resultaat te komen.

Van en met elkaar

Groei is een kernwaarde, dus we blijven onszelf ontwikkelen en uitdagen. Hebben we een diploma behaald? Een klant geholpen? Een ander doel behaald? Dan besteden wij hier aandacht aan. Successen vier je samen!

Bekijk onze vacatures

Iets nodig? We got you!

In recruitment staat de wereld niet stil, sterker nog: iedere dag zijn er weer nieuwe technieken en tools om beter te werken. We zijn een klein bedrijf, maar vinden het van groot belang om te blijven innoveren. Heb je iets nodig om je werk nog beter uit te kunnen voeren? Vraag het en de kans is groot dat het dezelfde dag nog geregeld wordt.

4 uur sportmoment

Dat zouden meer mensen moeten doen…Vitaliteit is één van de vier kernwaarden van Steamz. Iedere werkdag om 16:00 uur = game face on! Handen uit de mouwen, zweetbandjes paraat, push up spotify lijst aan en gaan met die banaan! Wallsit, push ups… Heb jij andere oefeningen die je toe wilt voegen aan het rijtje? Laat het ons weten! (Behalve burpees;))

Merkpersoonlijkheid

Als Steamz een mens was, dan zou je hem herkennen aan zijn nieuwsgierig houding. Hij heeft meer vragen dan antwoorden en geen oordeel voordat hij heeft geluisterd en goed heeft nagedacht. Je merkt dat zijn aandacht onverdeeld is. Hij is oprecht betrokken en wil kunnen doorgronden wat je bezighoudt. Hij is gedreven om, waar mogelijk, je te helpen in je groei en ontwikkeling. Hij koestert de relaties waar hij mee samenwerkt en doet dat vanzelfsprekend met een visie op de lange termijn. Dit betekent niet dat hij een soft type is, integendeel. Hij heeft een sterke overtuiging, veel energie en een flink portie daadkracht.

Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij in ons team!

style-element

Kom ons team versterken!

Staat jouw droombaan hier niet tussen?

Maar wel klaar om samen met ons die volgende stap te zetten? Wij horen graag waar jij het liefst jouw bed voor uitkomt en waar jij nou écht gelukkig van wordt. Let’s do this!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.