Je wilt leren, groeien en jezelf blijven ontwikkelen. Een steentje bijdragen. Vrijheid voelen om te gaan en staan waar je wilt. Maar ook een vast aanspreekpunt hebben. Iemand die echt naar je luistert en helpt bij het maken van moeilijke carrièrekeuzes. Jij wilt gewoon doen waar je goed in bent. En daar gaan wij je bij helpen!

Met aandacht voor jou

Een duurzame match maken is meer dan zomaar een kandidaat en een vacature bij elkaar leggen. Bij Steamz maken we echt werk van jou. We kijken naar wat jij belangrijk vindt. Naar waar jij echt op je plek zit.

Bijvoorbeeld in administratie, marketing, zorg, ICT, techniek en sales. Om maar wat te noemen. Wij helpen jou aan een baan bij topwerkgevers met de meest uitdagende en betekenisvolle functies.

Vind jouw droombaan

De nieuwste vacatures

De volgende stap in je carrière begint bij ons

De volgende stap in je carrière begint bij ons

We brengen jouw expertises en ambities in kaart. Of je nu net op de arbeidsmarkt komt kijken of al wat jaren ervaring op je cv hebt staan; wij gaan voor jou aan de slag. Zodat jij de volgende stap in je carrière kan zetten.

En je werkte nog lang en gelukkig...

En je werkte nog lang en gelukkig...

Maar daar stopt ons werk niet. Want heb je de stap gezet? Ook dan blijven we je als sparringpartner begeleiden en adviseren. Om te zorgen dat jij ook op lange termijn helemaal op je plek blijft zitten.

Zo gaan we je helpen

Om te zorgen dat jij echt een match vindt met een werkgever begeleiden we jou en de werkgever in het sollicitatieproces. Hieronder lees je uit welke stappen een procedure bestaat. Zo weet je precies wat je te wachten staat!

Solliciteren

Zie je een toffe vacature? Top! Dan is het tijd om te solliciteren. Dit doe je met je cv en eventueel een motivatiebrief. Eén van onze recruitment consultants zal jouw sollicitatie behandelen. Geen zorgen; je hoort zo snel mogelijk van ons!

Intake

Zien we een match? Dan bellen we je om wat vragen te stellen. Hierna plannen we een telefonische intake of video call in. In dit gesprek leren we je graag beter kennen om te ontdekken waar jij naar op zoek bent. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je graag voor aan de werkgever.

Sollicitatiegesprekken

Ziet de werkgever ook een match? Dan mag je op kennismakingsgesprek. Dit is dé kans om een goede indruk te krijgen van de organisatie, functie en jouw werkplek. Voor beiden goed bevallen? Dan wacht een tweede en eventueel derde gesprek. Ook kan het zijn dat we tijdens de procedure een assessment en/of business case inzetten.

Aanbod/aanname

Werkgever enthousiast? Jij overtuigd? Top! Dan zal de werkgever je een aanbod doen. Heb je daar vragen over? Dan helpt onze recruitment consultant je graag!

Contactmomenten

Natuurlijk houden we ook contact nadat jij bent aangenomen. We zijn namelijk heel benieuwd hoe je de functie ervaart. Heb je vragen? Of zijn er andere zaken waar je tegenaan loopt? We denken graag met je mee, zodat we zeker weten dat jij écht op je plek zit.

We geven een realistisch beeld van de werkgever

Maar ook van de vacature. Dit doen we door eerlijk tekst- en beeldmateriaal te laten zien. Bijvoorbeeld over de cultuur en sfeer binnen het bedrijf, de werkzaamheden en eventuele uitdagingen.

We denken echt mee over jouw carrièrestappen

Want we willen jou écht verder helpen. Zo gaan we met je in gesprek over waar jij energie van krijgt, wat je nog wilt leren en waar je naartoe wilt. Samen zetten we jouw volgende carrièrestap.

We kijken verder dan een cv

Want we zijn meer benieuwd naar de persoon achter het cv. Dit doen we door vragen te stellen maar ook door bijvoorbeeld assessments in te zetten. Pas dan ontdekken we jouw echte talenten.

We werken met topwerkgevers

Omdat deze organisaties een onderscheidend werkgeversmerk durven neer te zetten. Maar ook weten hoe belangrijk het is om de juiste mensen aan boord te krijgen en deze te behouden.

Inspiratie

Trots dat we werken met deze werkgevers

brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo

Benieuwd hoe wij jou aan je droombaan kunnen helpen?

Laat je gegevens achter dan neemt één van onze recruiters contact met je op!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.