13 enthousiaste experts

Meer dan 10 jaar ervaring

Gevestigd in Den Bosch

Actief in meer dan 10 branches

Vacatures in heel Nederland

Waar aandacht centraal staat

Vanuit ons mooie kantoor in Den Bosch maken we de juiste match tussen toptalent en topwerkgever. Daar hebben we namelijk als geen ander de kennis, de tools én de mensen voor. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om het leven en werken van mensen mooier en beter te maken.

Onze overtuiging

Wij geloven dat tijd en ruimte nemen voor je wervingsproces het allerbelangrijkste is. Met onverdeelde aandacht kun jij jezelf namelijk onderscheiden op de hectische arbeidsmarkt. Daarom kiezen wij ervoor om alles wat we doen met aandacht te doen. Werken met aandacht vinden wij het mooiste wat er is.

Ook zijn we gek op mensen. Want ondanks alle digitalisering en automatisering zijn mensen nog steeds de belangrijkste factor voor een succesvolle organisatie. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij de juiste medewerkers aantrekt en vasthoudt.Laten we kennismaken

Onze enthousiaste professionals

Wij zijn een verzameling van makers, vooruitdenkers, creatievelingen, avonturiers en dromers. Uit alle delen van het land en met verschillende achtergronden. Allemaal met een grote liefde voor het recruitmentvak.

Samen bundelen we de kennis van ervaren consultants, HR specialisten en creatieve marketeers. We motiveren en inspireren elkaar en halen zo het beste in elkaar naar boven. Daarmee helpen we organisaties zoals die van jou iedere dag met een nog beter recruitmentproces. 

Work hard, enjoy life

We werken hard, en daar genieten we van. Elk recruitment vraagstuk zien we als een uitdaging die we maar al te graag aan gaan.

We vieren samen onze successen en halen energie uit onze kennissessies, gezamenlijke padelpotjes en spontane borrels. Want wij geloven dat je het beste presteert als je plezier hebt in wat je doet.

Een kijkje op ons kantoor

This is where the magic happens. Op de zevende verdieping van de The Lobby in het geweldige Brabant. Een werkplek waar we onze klanten verwelkomen, sparringsessies met het team houden en onze dromen verwezenlijken. Maar ook een plek waar we na werktijd nog even kunnen sporten en waar we genieten van bijzondere momenten samen. Je bent welkom om een kijkje te komen nemen!

Eens kennismaken?

Kom gerust een keertje langs voor een kopje koffie en een goed gesprek. Gewoon vrijblijvend!

Bas van Hout

Bas van Hout

Plan een afspraak in