We brengen meer tijd door op de werkvloer dan thuis. Niet zo gek dus dat de keuze voor een organisatie niet alleen wordt bepaald door het salaris. Van een afwisselend en uitdagend takenpakket en ontwikkelingsmogelijkheden tot fijne collega’s: stuk voor stuk zaken die bijdragen aan de beleving van medewerkers. Ofwel, hun employee experience. Maar hoe geef je als werkgever de juiste aandacht aan deze fase van het recruitmentproces? Wij gaan je helpen!

Wat bedoelen we met Employee Experience?

Wat bedoelen we met Employee Experience?

Alle momenten waaraan jouw nieuwe medewerker wordt blootgesteld in de tijd dat degene bij jou werkt. Van onboarding tot exit en ambassadeursschap, en alles daar tussenin. Al deze momenten creëren een totale beleving en zorgen dat medewerkers optimaal presteren en met plezier hun werk doen.

Benieuwd naar de beleving van jouw medewerkers? Ontdek dit door de inzet van een MTO!
 

Meer info over MTO!

Alle momenten waaraan jouw nieuwe medewerker wordt blootgesteld in de tijd dat degene bij jou werkt

style-element
Waarom is dit zo belangrijk?

Waarom is dit zo belangrijk?

Een positieve Employee Experience is van groot belang omdat het direct invloed heeft op de beleving van jouw medewerker. Zo voelen ze zich bijvoorbeeld gelukkiger en meer gewaardeerd en betrokken bij hun werk. Dit leidt een hogere motivatie en productiviteit. En dus uiteindelijk tot betere bedrijfsresultaten. Ook zorgt het ervoor dat medewerkers minder verzuimen en  minder snel geneigd zijn om je organisatie te verlaten.


Wat je als werkgever kunt doen om te investeren in de Employee Experience? Denk aan het creëren van een positieve werkcultuur, het bieden van goede arbeidsvoorwaarden en genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. 

Waar wij je bij helpen

Om de Employee Experience van jouw medewerkers een boost te geven, ondersteunen we bij evaluatie- en ontwikkelgesprekken en adviseren we over een persoonlijk ontwikkelplan. Ook organiseren we teamsessies, doen we een medewerkerstevredenheidsonderzoek en denken we mee over een referral recruitment strategie. Zo vergroten we de betrokkenheid binnen jouw team én maken we van jouw medewerkers echte ambassadeurs!

Alles weten over de Employee Experience?

We vertellen je graag hoe we de Employee Experience van jouw medewerkers een boost kunnen geven!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.