Waarom fotografie bij je vacature?

Stel je voor dat je online aan het winkelen bent en alleen tekstuele beschrijvingen ziet van producten, zonder enige afbeeldingen. Het is moeilijk om een goed beeld te vormen van het product. Koop jij het product dan?

Precies! En op deze manier vertellen foto's bij een vacature het verhaal van jouw bedrijf. Dit helpt potentiële kandidaten om een levendig beeld te vormen van de rol en hoe ze zouden passen binnen de organisatie.

<span class=Business fotografie" class="block w-full">

Business fotografie

Business foto's kunnen een verhaal vertellen over de dagelijkse activiteiten, projecten en evenementen van je bedrijf. De foto's brengen de sfeer binnen jullie kantoor en het team naar voren.

Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfoto's zorgen ervoor dat het hele team zichtbaar is. Deze kunnen bij de openstaande vacature geplaatst worden, onder een kopje "ontmoet je collega's" zodat kandidaten gelijk een beeld krijgen bij hun toekomstige collega's. Ook kunnen de portretfoto's gebruikt worden op zowel jullie eigen website als profielfoto's van de collega's op LinkedIn. Dit versterkt de professionaliteit en de uitstraling van jullie bedrijf. 

Voorbeelden van fotografie

Hieronder vind je verschillende voorbeelden van business en portretfoto's die jouw bedrijf in het middelpunt zetten! 

Videografie

Nog een manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten is het inzetten van videografie. Door middel van een vacaturevideo breng je jouw openstaande vacature tot leven.

Meer info over videomarketing
style-element

Wil jij niet alleen meer, maar ook passendere sollicitaties ontvangen? Zet fotografie in voor jouw vacature of organisatie!

Benieuwd hoe fotografie jou kan helpen bij het werven van nieuwe collega's? Wij vertellen je er graag alles over!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.