Contracten, personeelsdossiers, salarisadministratie: het personeelsbeleid doe je er tegenwoordig niet meer even bij. Wij snappen heel goed dat je als werkgever niet altijd de juiste kennis in huis hebt of hier niet altijd tijd aan kunt besteden. Je wilt vooral met de kerntaken bezig zijn en doen waar je het beste in bent.

Wij doen daarom het werk voor je. Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren op het gebied van Human Recourses. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Zodat je tijd bespaart, onnodige kosten voorkomt en de zekerheid hebt dat alles omtrent HR helemaal goed geregeld is.

Omdat mensen hét verschil maken

Omdat mensen hét verschil maken

Medewerkers maken écht het verschil binnen een organisatie. Dat klinkt cliché, maar het is echt zo. Jouw medewerkers zijn degenen die je organisatie uitdragen, het dagelijkse werk doen en nét dat stapje extra zetten als dat nodig is. En dat gaat natuurlijk efficiënter als ze tevreden zijn. Belangrijk dus om goed te investeren in jouw medewerkers!

Wij ondersteunen bij jouw HR-aanpak

Wij zorgen dat jouw HR-zaken intern geregeld zijn! Heel belangrijk namelijk: dit geeft jouw medewerkers niet alleen rust, maar schept ook veel duidelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een functiehuis en salarisgebouw. Maar ook het adviseren over een personeelsdossier - of handboek.

style-element
We denken ook op strategisch niveau mee

We denken ook op strategisch niveau mee

Wil je dat we op strategisch niveau meedenken over het personeelsbeleid, om te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment worden aangenomen? Wij weten precies wat jouw organisatie nodig heeft om verder te groeien!

Benieuwd hoe we HR inzetten bij jouw organisatie?

Laat je gegevens achter! Gabie vertelt je graag alles over de mogelijkheden!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.