img

Bas van Hout

Oprichter

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

Voor iemand die zelf niet voetbalt, is het best bijzonder dat Bas bij écht elke situatie de vergelijking maakt met voetbal. Want ‘spelers op de juiste plek in het veld zetten’ en zorgen dat zijn team het kampioenschap wint; daar krijgt hij iedere dag weer energie van.

Het mooiste vak wat er bestaat!

Het mooiste vak wat er bestaat!

Hoewel het hem aan balgevoel ontbreekt, loopt sport wel als een rode draad door zijn leven. Als kitesurfer weet hij al maar te goed dat de ‘wind’ veranderlijk kan zijn en hoe hierop te anticiperen. Ook zijn liefde voor boksen kan hij als ondernemer heel goed gebruiken. Je moet immers de juiste strategie bepalen, in goede conditie zijn, weten hoe je moet sparren met jouw partner en natuurlijk beschikken over doorzettingsvermogen. Dat is in de recruitment natuurlijk niet anders. Bas vindt het recruitmentvak dan ook (hoe kan het ook anders) het mooiste vak dat er bestaat. En wij zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens.

Bas zijn motto

Je moet een aanvaller niet in de verdediging zetten

Bas houdt zich graag bezig met...

Hij zit zelden stil en dat is ook af te zien aan zijn actieve hobby's. Is hij namelijk niet fysiek aan het ontwikkelen, dan doet hij dat wel mentaal met een goed boek!

Boksen

Kitesurfen

Lezen

Deze playlist staat bij Bas op repeat...

Ondanks zijn actieve leven heeft ook Bas het af en toe nodig om even te ontspannen. Dat doet hij het liefst door te luisteren naar zijn favoriete chill playlist.

Vacatures geplaatst door Bas van Hout