Meerdere vacatures aantrekkelijk op één site

Jij hebt de ambitie om te groeien met jouw bedrijf. Het plan is om de komende tijd meerdere nieuwe collega's aan te nemen. Is je website vooral gericht op klanten of ook toekomstige werknemers? 

Je website is de éérste plek waar sollicitanten kijken. Je wil dat potentiële sollicitanten een goed beeld krijgen van hoe het is om bij jou te werken. Wanneer jij dit niet duidelijk neerzet, dan loop je helaas sollicitaties mis. Je wil immer gelijk aan kandidaten duidelijk maken waarom jij dé werkgever bent om voor te werken. 

Als het aantrekken van toptalent naar jouw bedrijf het doel is. Dan is een complete en aantrekkelijke Werken-bij-site essentieel! 

Wat is een Werken-bij-site?

Een Werken-bij-site is speciaal gericht op medewerkers. Het is een krachtig recruitment middel om je merk als werkgever online te versterken en topkandidaten aan te trekken, te enthousiasmeren en tot actie aan te zetten.

De website richt zich op carrièremogelijkheden. Potentiële nieuwe collega’s vinden hier informatie over:

Het doel is om een aantrekkelijk en authentiek beeld van de organisatie te schetsen om zo talentvolle kandidaten aan te trekken en te motiveren te solliciteren. Vertel het verhaal van jouw bedrijf en medewerkers aan je toekomstige collega’s.

Wat levert het je op?

Een Werken-bij-site is niet alleen een middel om vacatures te tonen, maar een strategisch instrument om je Employer Brand tot leven te brengen! Je trekt hiermee meer én de juiste kandidaten aan. Een goede werken-bij-website heeft daardoor een aantal voordelen:

Méér sollicitaties

In een competitieve arbeidsmarkt kiezen kandidaten voor bedrijven met een aantrekkelijke uitstraling. Een Werken-bij-site is de digitale etalage voor potentieel talent. Een aantrekkelijke etalage trekt meer bezoekers aan. En dat betekent dus méér sollicitaties.

Betere sollicitaties

Je spreekt de juiste doelgroep aan. Kandidaten krijgen een duidelijk beeld van wat het betekent om voor jouw organisatie te werken én wat de voorwaarden zijn. Dat leidt tot meer gerichte en gemotiveerde sollicitaties.

Lagere wervingskosten

Een sterke werkgeversbranding, waar een werken-bij-site onderdeel van is, kan de wervingskosten met 43% verminderen​​. Dit gaat zowel om de kosten per aanwerving als de time to hire.

Mensen maken keuzes op basis van gevoel

Gevoel breng je over door medewerkers aan het woord te laten en met foto- en videografie te werken. Je Werken-bij-site is hiervoor een perfecte plek! Onze videograaf Mark is tegen een vergoeding inzetbaar om meer sprekende content voor jouw site te genereren!

<span class=Met Paddap slaan wij de bal niet mis" class="block w-full">

Met Paddap slaan wij de bal niet mis

Een slimme recruitmentsite is de basis voor iedere succesvolle wervingscampagne. Sinds 2018 heeft Paddap tientallen recruitmentsites ontwikkeld en duizenden sollicitaties gegenereerd.

 

Het is hun missie om iedere werkgever in Nederland een podium te geven om haar werkgeversmerk tot uiting te laten komen. Zodat je de mensen aanspreekt die bij je passen.

 

Paddap verzorgt in deze samenwerking de technische ontwikkeling van de site, waardoor we deze zorgen je volledig uit handen nemen. Het enige wat jij hoeft te doen: de informatie leveren en dan transformeert Steamz dit naar wervende content voor jouw Werken-bij-site. Een makkelijk en snel proces!

Voordelen Werken-bij-site via Steamz & Paddap

Het is effectiever om een aparte website te hebben voor werving en selectie, los van je hoofdwebsite. De hoofdwebsite dient als het eerste contactpunt met je bedrijf, terwijl de Werken-bij-site zich richt op potentiële nieuwe werknemers. Dit voorkomt verwarring en zorgt voor een duidelijke scheiding. Bovendien bevordert deze aanpak je zichtbaarheid op Google, omdat het de zoekmachine helpt te begrijpen dat de site specifiek voor het aantrekken van talent is bedoeld. Dit leidt tot een betere positie tussen de zoekresultaten op vacaturegerelateerde zoekopdrachten.

Wat krijg je:

Mobielvriendelijk: perfecte weergave op alle apparaten

SEO geoptimaliseerd: beter vindbaar in zoekmachines

Koppeling met een ATS en/of vacaturebanken

Premium webhosting

1 uur support per maand

Meer informatie nodig?

Meer informatie nodig?

De Werken-bij-site bestaat uit een maandelijks tarief en de invulling van content op de site betreft maatwerk.

 

Wil je graag voorbeelden van een Werken-bij-site ontvangen? Dat kan! Voeg je verzoek om een voorbeeld te ontvangen toe aan het contactformulier en dan plannen we direct een afspraak in om de informatie en jouw wensen te bespreken.


 Ik wil informatie

 

Ik wil een Werken-bij-site

Heb jij interesse in een volledig gerealiseerde Werken-bij-site. Neem met ons contact op, dan plannen we direct een afspraak in om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Wij werken samen met