Meerdere vacatures aantrekkelijk op één site

Jij hebt de ambitie om te groeien met jouw bedrijf. Het plan is om de komende tijd meerdere nieuwe collega's aan te nemen. Is je website representatief voor wie je wilt bereiken?

Je website is de éérste plek waar sollicitanten kijken. Is jouw website vooral gericht op klanten of toekomstige werknemers? Krijgen potentiële sollicitanten een goed beeld van hoe het is om bij jou te werken? Zo niet, dan loop je helaas sollicitaties mis.

Als het aantrekken van toptalent naar jouw bedrijf het doel is. Dan is een complete en aantrekkelijke Werken-bij-site essentieel!

Wat is een Werken-bij-site?

Een Werken-bij-site is een website speciaal gericht op medewerkers. Het is een krachtig middel om je merk als werkgever te versterken en topkandidaten aan te trekken.

De website richt zich op carrièremogelijkheden en biedt inzicht in de bedrijfscultuur, waarden en de werkomgeving. Potentiële nieuwe collega’s vinden hier informatie over vacatures, medewerkersverhalen, USP’s en foto’s en video’s.

Het doel is om een aantrekkelijk en authentiek beeld van de organisatie te schetsen om zo talentvolle kandidaten aan te trekken en te motiveren te solliciteren.

Laat ons je helpen!

style-element

Wat levert een Werken-bij-website je op?

Verlaging van wervingskosten
Sterke werkgeversbranding, waar een effectieve Werken-bij-site een belangrijk onderdeel van is, kan de kosten van werving met 43% verminderen​​. Dit gaat zowel om de kosten per aanweving als de time to hire.

Méér sollicitaties

In een competitieve arbeidsmarkt kiezen kandidaten voor bedrijven met een aantrekkelijke uitstraling. Een Werken-bij-site is de digitale etalage voor potentieel talent. Een aantrekkelijke etalage trekt meer bezoekers aan. En dat betekent dus méér sollicitaties.

Betere sollicitaties

Kandidaten krijgen een duidelijk beeld van wat het betekent om voor jouw organisatie te werken. Dat leidt tot meer gerichte en gemotiveerde sollicitaties.

Jouw werkgeversmerk tot leven

Een Werken-bij-site is niet alleen een middel om vacatures te tonen, maar een strategisch instrument om je Employer Brand tot leven te brengen!

Mensen maken keuzes op basis van gevoel

Gevoel breng je over door medewerkers aan het woord te laten en met foto en videografie te werken. Je Werken-bij-site is hiervoor een perfecte plek! Onze videograaf Mark is tegen een vergoeding inzetbaar om meer sprekende content voor jouw site te genereren!

Voordelen Werken-bij-site via Steamz & Paddap

Een makkelijk en snel proces!

Jij levert ons de informatie aan en wij transformeren dit naar aansprekende content voor jouw Werken-bij-site. Paddap verzorgt in deze samenwerking de technische ontwikkeling van de site, waardoor we deze zorgen je volledig uit handen nemen.

Mobielvriendelijk: perfecte weergave op alle apparaten

SEO geoptimaliseerd: beter vindbaar in zoekmachines

Koppeling met een ATS en/of vacaturebanken

Premium webhosting

1 uur support per maand

Meer informatie nodig?

Meer informatie nodig?

De Werken-bij-site bestaat uit een maandelijks tarief en de invulling van content op de site betreft maatwerk. 


Wil je graag voorbeelden van een Werken-bij-site ontvangen? Dat kan! Voeg je verzoek om een voorbeeld te ontvangen toe aan het contactformulier en dan plannen we direct een afspraak in om de informatie en jouw wensen te bespreken.


 Ik wil informatie

 

Een Werken-bij-site vertelt jouw verhaal aan je toekomstige collega’s.

Door het verhaal van jouw bedrijf en collega’s te delen en een website flow allesomvattend te maken, veranderen slechts bezoekers in sollicitanten.

<span class=Met Paddap slaan wij de bal niet mis" class="block w-full">

Met Paddap slaan wij de bal niet mis

Een slimme recruitmentsite is de basis voor iedere succesvolle wervingscampagne. Sinds 2018 heeft Paddap tientallen recruitmentsites ontwikkeld en duizenden sollicitaties gegenereerd.
 

Het is hun missie om iedere werkgever in Nederland een podium te geven om haar werkgeversmerk tot uiting te laten komen. Zodat je de mensen aanspreekt die bij je passen.

Ik wil een Werken-bij-site

Heb jij interesse in een volledig gerealiseerde Werken-bij-site. Neem met ons contact op, dan plannen we direct een afspraak in om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Wij werken samen met