Wat is de invulgarantie?

Onze data van afgelopen jaren toont een indrukwekkend invulpercentage van 97%! Een bewijs van onze effectiviteit met de Cirkels van Aandacht aanpak.

In de 3% van de gevallen dat we een vacature niet binnen 3 maanden invullen, heeft het waardevolle informatie opgeleverd: we hebben in die tijd namelijk directe feedback van kandidaten weten te verzamelen. Hierop baseren we ons advies en zetten we een boosterpakket in. Bij dit boosterpakket geven we de garantie dat we doorgaan tot de vacature daadwerkelijk is ingevuld. 

Naast het invullen van de vacature, vinden we het ook belangrijk dat de werknemer voor langere tijd bij je blijft werken. Steamz heeft een integrale allesomvattende aanpak ontwikkeld, die nodig is voor de juiste duurzame match. We betrekken namelijk ook het proces vóór en na de match (aandacht trekken, vasthouden en geven).

Het valt ons op dat regelmatig recruiters een kandidaat plaatsen en vervolgens hun handen er vanaf trekken of niet adequaat doorpakken en een fantastische kandidaat laten stranden. Onze combinatie van aandacht maakt dat jouw organisatie verder kan groeien en ontwikkelen, waarin wij bij iedere stap aan de zijde van klant en kandidaat staan.

We kijken we verder dan slechts een cv, we onderzoeken waarom er tóch een match kan zijn. Dankzij onze grondige kennis van zowel de functie als de klant, kunnen we kandidaten beter informeren en adviseren. Én we blijven aandacht geven, ook nadat de handtekening is gezet.