10 enthousiaste experts

10 jaar ervaring

Gevestigd in Den Bosch

Actief in meer dan 10 branches

Vacatures in heel Nederland

Wij matchen jou met topwerkgevers

Ervaren, vakkundig en vastberaden. Dát is Steamz. Wij matchen toptalenten met topwerkgevers. En daarom hebben we een topteam om ons heen verzameld. Collega’s met energie, een uitgebreid netwerk en vooral een drive. Om jou aan die geweldige baan te helpen.

Onze overtuiging

Wij zien werk als een ontzettend belangrijk onderdeel van het leven. Een onderdeel dat juist daarom zoveel aandacht verdient. En dat is ook de reden dat we er ons ‘werk’ van hebben gemaakt. Om talenten zoals jij op de juiste plek te zetten. Een werkplek te vinden waar jij je helemaal thuis voelt en waar je kunt doen wat je het allerliefste doet. Met de juiste collega’s om je heen en bij een topwerkgever die precies weet wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Ga voor mij aan de slag!

Onze enthousiaste professionals

Ons team bestaat uit makers en (vooruit)denkers, creatieven en professionals, avonturiers en dromers. Uit alle delen van het land en met verschillende achtergronden. Maar allemaal met een grote liefde voor recruitment.

Samen vormen we een team van ervaren consultants, HR specialisten en creatieve marketeers, die elkaar perfect aanvullen. We motiveren en inspireren elkaar. En halen het beste in elkaar naar boven. Onszelf verbeteren, innoveren en écht willen winnen. Dat is waar wij voor gaan! 

Het Steamz gevoel

We werken hard, maar er is ook veel tijd om te genieten. Elk recruitmentvraagstuk zien we als een uitdaging die we maar al te graag aan gaan. We vieren samen onze successen en halen energie uit onze kennissessies, gezamenlijke padelpotjes en spontane borrels. Want wij geloven dat je het beste presteert als je plezier hebt in wat je doet.

Ook onderdeel worden van ons topteam? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten!

Werken bij Steamz

Een kijkje op het kantoor van Steamz

This is where the recruitment magic happens. Op de 7e verdieping van de “The Lobby” in het ó zo mooie Brabant. Een werkplek waar we onze klanten verwelkomen, sparringsessies houden met het team en hard werken aan onze dromen. Maar ook een plek waar we na werktijd nog even kunnen sporten en waar we genieten van bijzondere momenten en onvergetelijke borrels samen. Lachend, met een wijntje of biertje in ons hand.

Jouw ideale baan vinden?

Dat doen we graag voor je!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.