Hoe vergroot Steamz de zichtbaarheid van jouw vacature en bedrijf?

Een vacature wordt minimaal 20.000 keer online getoond op verschillende kanalen.

We maken gebruik van kanalen, zoals: LinkedIn jobslots, Nationale vacaturebanken, Nederlandse vacaturegroep en specifieke job boards m.b.t. de vacature. Daarnaast maken we een socialmediacampagne, waarvoor we van tevoren (optioneel) kwalitatief foto- en videomateriaal maken.

De vacature wordt op de Steamz jobpage gepresenteerd. De vacatures weergeven we op een moderne en aantrekkelijke wijze, door middel van: een agenda, usp's, vacaturevideo, fotoslider en collega's aan het woord. De sollicitant krijgt een volledig beeld bij het bedrijf en de functie! Bij een partnership krijg je ook een werkgeverspagina op de Steamz site.

Daarnaast maken we gebruik van innovatieve tools, zoals Jobdigger waaruit een doelgroep analyse ontstaat voor een gerichte campagne. Er wordt ook gebruik gemaakt van Recruiter Seats om op een effectief en efficiënte wijze de vijver te vergroten en te filteren tot de beste kandidaten. Daarnaast is onze aanpak gebaseerd op het nauwkeurig meten van campagneresultaten en invulpercentages om continu bij te sturen en te optimaliseren.