Specialist worden in het vak

Jong team waar elke dag gelachen wordt

Uitstekende inwerkperiode

Interessant uncapped bonusregeling

13 enthousiaste collega’s

Terug naar overzicht

Metaalbedrijven helpen bij het vinden, boeien en binden van nieuwe medewerkers. Maar ook vakmensen ondersteunen bij het maken van de volgende stap in hun carrière. Dat is wat Metaalkanjers doet. Want op die manier weten ze de juiste match te maken. Tussen échte kanjers en passende metaalbedrijven. Hun ultieme doel? De grootste speler in Nederland worden op het gebied van werken in de metaalindustrie. Ook iets voor jou?

Werken bij Metaalkanjers,<br>hard werken en veel lachen

Werken bij Metaalkanjers,
hard werken en veel lachen

Je wilt uitdagend en afwisselend werk? Logisch. Jouw skills verdiepen en écht specialist worden? Dat kan zeker. Echt het verschil maken in de metaalbranche? Wij begrijpen je. Zoals we ook al snappen dat je tussendoor lekker wilt lachen met jouw collega’s en in je T-shirtje naar werk wilt komen. 

img

“Het leukste én gekste team”

Dat is natuurlijk makkelijk zeggen vanuit ons. Maar het is toch echt zo. De sfeer bij Metaalkanjers is er een die je niet snel ergens anders vindt. Een team van 13 Kanjers met verschillende karakters, ondergronden en interesses. Maar allemaal met een grote liefde voor het metaalvak. Collega’s weten precies wat ze aan elkaar hebben, staan altijd open voor elkaar feedback en willen vooral écht groeien. Successen vieren ze dan ook graag samen. Is er een kandidaat geplaatst? Dan is het tijd om op de gong te slaan. Maar ook buiten werktijd zoeken ze elkaar regelmatig op voor een spelletjesavond, etentje of een tof feest.

- Iedere Metaalkanjers-collega -

Jouw werkplek

Jouw werkplek

Met een team van 13 collega’s werkt Metaalkanjers vanuit het moderne kantoor in het altijd bruisende Den Bosch. Hier kom je elke ochtend binnen via de hotel-chique entree van “The Lobby”. Dan is er ruimte voor je dagelijkse stappen om de 7e verdieping te bereiken (no worries, natuurlijk is er ook een lift).

 

Je waant je vervolgens op een huiselijke verdieping, waar Metaalkanjers samen met haar partner Steamz zit. De ergonomische zit-sta bureaus, de in-house gym en de pooltafel in de lobby zijn slechts een paar redenen die het ‘thuis van Metaalkanjers’ zo’n fijne werkplek maken. 

Uitdagend én afwisselend werk

Uitdagend én afwisselend werk

Bij Metaalkanjers draag jij met jouw proactieve karakter, creatieve denkvermogen en frisse blik bij aan het vinden van die ene match. Zo kunnen metaaltalenten echt uitblinken in wat ze doen. En dat bij toffe organisaties, waar het écht draait om aandacht en kwaliteit.

 

Van productie tot managementfuncties: jij gaat ermee aan de slag. Elke organisatie en elke kandidaat heeft z’n eigen wensen, behoeften én handleiding. Zo is geen dag hetzelfde en sta je steeds weer voor een nieuwe uitdaging. 

Nog steeds geen genoeg van ons?

Check onze Socials!

Ontmoet je collega's

Junice

Junice

In deze rol ben je echt een specialist. Je leert als Metaalkanjer namelijk de specialistische wereld van metaal van binnen en buiten. Die is leuker dan ik ooit had kunnen bedenken! Ik begrijp hierdoor echt de wensen en behoeften van kandidaat én opdrachtgever. In veel recruitmentrollen ga je heel allround te werk en mis je specialistische kennis.

 David

David

Ik krijg energie van de intrinsieke motivatie die ik zie en voel bij mijn collega’s. Motivatie is voor mij een belangrijke drijfveer wat mede het succes bepaald van een organisatie. Bij Metaalkanjers is deze drive heel voelbaar. Iedereen pakt zijn verantwoordelijkheid.

Amber

Amber

Iedere opdrachtgever en kandidaat heeft zijn eigen motivatie, wens én stijl. Ik vind het elke dag weer een feestje om iedere persoon anders te benaderen en mijn expertise in te zetten die past bij de persoon. Zo lever ik elke dag maatwerk.”


Mijn favoriete moment van de dag? Dat euforische gevoel dat ontstaat wanneer ik een bemiddelingsproces van A tot Z (soms zonder, en soms met hobbels) succesvol afrond! De perfecte match die ontstaat tussen kandidaat en opdrachtgever geven elke keer weer een flinke boost.

Wesley

Wesley

Als Online Marketeer houdt hij zich bezig met het zo goed mogelijk vindbaar maken van vacatures en met het verzamelen, organiseren en interpreteren van data. Complete puzzels oplossen en met cijfers bezig zijn: dat vindt hij het leukste om te doen. Waarom Metaalkanjers? Het is een unieke branche en het team is er één uit duizenden.

Mark

Mark

Mark is als Video Content Creator het liefst de hele dag bezig met het creëren en editen van de tofste video’s. Of het nu gaat om een campagne-, employer branding- of vacaturevideo: hij schiet binnen no time beelden die raken en aanzetten tot actie. Wat hij het tofste vindt aan zijn werk? Dat hij mag werken voor verschillende opdrachtgevers en zo elke keer weer een nieuw kijkje in de keuken kan nemen.

Thijs

Thijs

Een bedrijfscultuur creëren en behouden waar iedereen zichzelf kan zijn en met plezier naar zijn werk gaat. Dat is waar Thijs voor gaat. Hij vindt het tof om te innoveren en nieuwe strategieën en diensten te ontwikkelen. En dat in een zeer interessante en gave markt. De metaalindustrie biedt namelijk de juiste mix tussen technologie, innovatie, veelzijdigheid en wereldwijde impact.

Vacatures

Staat jouw baan er niet tussen?

Jammer, maar geen zorgen. Er komt vast binnenkort wat passends voorbij! Kies zelf voor welk vakgebied en welke locatie jij op de hoogte wilt blijven. En ontvang automatisch de nieuwste vacatures in je mail.

Hou mij op de hoogte