Merkessentie

Wij vinden aandacht iets magisch. Oprechte en onverdeelde aandacht. Vanuit het hart. Vanuit de overtuiging dat leven en werken met aandacht de wereld mooier en beter maakt. Het recruitmentvak gaat voor ons dan ook verder dan een CV matchen met een vacature. Het gaat om het kennen en begrijpen van zowel organisatie als de kandidaat. Springt tussen hen een vonk over, dan is dat een magisch moment.

style-element

Liefde

Lol

Groei

Vitaliteit

Roos vertelt..

Ik ben heel blij dat we aandacht krijgen en geven aan onze vitaliteit. Dit sportmoment geeft mij energie. En het leuke aan ons team: iedereen wil het elke dag weer beter doen dan de dag ervoor. Zo ontstaat er een leuke en aanmoedigende wall sit rivaliteit!

style-element

Vitaliteit is belangrijk!

4 uur sport-moment, dat zouden meer mensen moeten doen…Vitaliteit is één van de vier kernwaarden van Steamz. Iedere werkdag om 16:00 uur = game face on! Handen uit de mouwen, zweetbandjes paraat, push up spotify lijst aan en gaan met die banaan! Wallsit, push ups… We hebben zit-sta bureaus om het nieuwe roken tegen te gaan, fruit van de zaak om de dagelijkse vitaminen binnen te krijgen en een dagelijkse wandeling om de heerlijke lunch te laten zakken.

Wij werken met aandacht

Collega Fleur die vertelt over waarom het werken bij Steamz anders/beter is dan bij andere bureaus waar ze eerder heeft gewerkt.

style-element

Rechercheurs

Wij werken met aandacht. Een opdracht nemen wij bloedserieus. We gaan door met zoeken totdat we de perfecte kandidaat hebben opgespeurd. Dit nemen wij niet lichtjes. Een klantvraag is bij ons in goede handen. We zetten alle middelen, kennis en tijd in om tot het beste resultaat te komen.

We vieren successen!

Collega Gabie die vertelt over diploma uitreiking toen ze haar HR opleiding behaalde.

style-element

Van en met elkaar

We 44 successen van en met elkaar!

Krijg wat je nodig hebt!

Collega Mark die vertelt over zijn gear die hij op werk krijgt.

style-element

Iets nodig? We got you!

Heb je iets nodig wat er nog niet is? Vraag het en het kan waarschijnlijk geregeld worden.

MERKPERSOONLIJKHEID

Als Steamz een mens was, dan zou je hem herkennen aan zijn nieuwsgierig houding. Hij heeft meer vragen dan antwoorden en geen oordeel voordat hij heeft geluisterd en goed heeft nagedacht. Je merkt dat zijn aandacht onverdeeld is. Hij is oprecht betrokken en wil kunnen doorgronden wat je bezighoudt. Hij is gedreven om, waar mogelijk, je te helpen in je groei en ontwikkeling. Hij koestert de relaties waar hij mee samenwerkt en doet dat vanzelfsprekend met een visie op de lange termijn. Dit betekent niet dat hij een soft type is, integendeel. Hij heeft een sterke overtuiging, veel energie en een flink portie daadkracht. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij in ons team!

Bekijk onze vacatures
style-element

Onze enthousiaste collega's