Een partner op wie jij kunt bouwen

Je hebt meerdere vacatures per jaar of diverse lastige posities die je moet invullen. Helaas heb je niet de juiste kennis, middelen en tijd in huis om hiervoor talentvolle professionals te vinden én te behouden. Zonde! Hierdoor krijgt jouw recruitment niet de aandacht die het verdient en kun je niet de gewenste groei realiseren met jouw organisatie. 

Dan is ons Recruitment Partnership de oplossing! Zo heb je altijd een ervaren team van marketeers, recruitment consultants en HR professionals die jou volledig ontzorgt en je de zekerheid biedt die je nodig hebt.

Haal het maximale uit jouw recruitmentproces

Jouw organisatie structureel laten groeien. Dát is ons doel. Dit doen we door ondersteuning te bieden op verschillende onderdelen, namelijk op het gebied van recruitment, HR én marketing. De combinatie van een integrale aanpak en de focus op de lange termijn maakt het mogelijk dat we het echt maximale uit jouw recruitmentproces halen.

Ook zorgt deze intensieve samenwerking ervoor dat we jouw organisatie door en door kennen. We weten precies waar jouw behoefte ligt (én die van de kandidaat), waardoor we altijd snel kunnen schakelen als de situatie daarom vraagt. Natuurlijk weten we vanuit onze expertise altijd het best mogelijke advies te geven.

De juiste kandidaten. Nu en in de toekomst

De juiste kandidaten. Nu en in de toekomst

De juiste kandidaat op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is geen toeval, maar het resultaat van investeren in een waardevol Recruitment Partnership. Op die manier zorgen we voor een duurzame samenwerking, waarbij we jouw recruitmentprocessen continu optimaliseren. Zo creëren we een sterk werkgeversmerk, een succesvolle recruitmentstrategie en doorlopende werving voor jouw organisatie.

 

50%

meer gekwalificeerde sollicitanten door een sterk werkgeversmerk

€72000

zijn de gemiddelde kosten van een bad hire

82%

kans op behoud van jouw medewerker met een goede onboarding

Wat houdt een Recruitment Partnership precies in?

Wanneer je met ons een Recruitment Partnership aangaat, heeft dit voor jou enorm veel voordelen.

Werken aan jouw Employer Branding

Door actief mee te bouwen aan jouw Employer Branding, zorgen we dat jouw organisatie zich positioneert als een aantrekkelijke werkgever. Hierdoor kiezen passende talenten eerder om bij jou te solliciteren dan bij de concurrent.

Al jouw (doorlopende) vacatures in beheer

Doordat we al jouw vacatures beheren, kunnen we een efficiënt en professioneel werving- en selectieproces opzetten en altijd zorgen voor een continue aanvoer van geschikte kandidaten. Hierdoor heb je zelf meer tijd en ruimte om te focussen op datgeen waar jij goed in bent.

Jaarlijks een tevredenheidsonderzoek

Doordat we jaarlijks een tevredenheidsonderzoek uitvoeren voor jouw organisatie, kunnen we de tevredenheid van jouw medewerkers meten. Dat we een onafhankelijke partij zijn, helpt hierbij enorm. Zo krijgen we namelijk een realistisch beeld van de situatie; dit geeft ons inzicht in welke kansen er nog liggen om jouw werkgeversmerk te verbeteren en talent te behouden.

We denken op strategisch niveau mee over je HR-beleid

Als jouw recruitmentpartner begrijpen we dat effectieve HR een belangrijke rol speelt bij het aantrekken, ontwikkelen én behouden van talent binnen jouw organisatie. Zo geven we bijvoorbeeld advies over de juiste wervingsstrategieën en het opzetten van talentontwikkelingsprogramma's.

Klaar om de volgende stap te zetten en jouw recruitmentstrategie naar een hoger niveau te tillen?

 

Wanneer jij van plan bent om dit jaar of de komende jaren te groeien en meerdere vacatures online te zetten, dan is een partnership wat je zoekt. Ben je op zoek naar een langdurige samenwerking of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben? We vertellen je graag alles over onze werkwijze. Samen kunnen we namelijk geweldige dingen bereiken! Plan vrijblijvend een 15 min adviesgesprek met onze consultants in.

 

 Plan een afspraak in