Recente vacatures
Controlution B.V.
Nieuwkuijk
Bolk & De Bekker Accountants & Adviseurs
Uden
Home Instead Haaglanden
Rijswijk
Contact opnemen?

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld een vacature, de sollicitatieprocedure of onze werkwijze? We helpen je graag.

Neen contact op

Niet gevonden wat je zoekt?

Staat jouw vacature er niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Laat ons jouw ambities en wensen weten en we vinden alsnog de match voor jou.

Upload jouw CV

Echte vacatures bij de leukste bedrijven!

Bij Steamz is het altijd duidelijk bij welke organisatie de vacature vacant is, geen anonieme vacatures zodat je direct weet wie jouw toekomstige werkgever zou kunnen zijn. Al deze werkgevers hebben één ding gemeen, ze hebben de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is namelijk een vereiste om met Steamz samen te werken.

Onafhankelijk advies

Doordat Steamz niet werkt tegen bemiddelingsfee's maar op uurbasis zijn wij volkomen onafhankelijk en worden er nooit vacatures aan je ''verkocht''. Wij hebben dus geen belang bij de start van een kandidaat en je kunt ons zien als een tijdelijke consultant van het bedrijf waar voor jij solliciteert.

 

Recruiters met kennis van zaken

Steamz werkt alleen met ervaren recruiters die kennis hebben van jouw vakgebied. Bij ons heb je de garantie dat je alleen wordt benaderd voor vacatures die naadloos bij je aansluiten. We kennen de markt en helpen je graag bij het maken van de volgende stap in je carriere. Doordat wij onze klanten goed kennen kan jij met al je vragen bij ons terecht.

Wij staan voor je klaar

Steamz gaat net een stapje verder dan je gewend bent. Wij doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Solliciteren via onze website is in enkele handelingen gedaan en je krijgt altijd binnen 5 werkdagen reactie op je sollicitatie. In de meeste gevallen gebeurt dit zelfs binnen 48 uur! Omdat wij begrijpen dat je ons tijdens kantooruren niet altijd te woord kunt staan, kun je ook in de avonduren bij ons terecht.