Recente vacatures
MarketingXS
's-Hertogenbosch
Gloudemans
's-Hertogenbosch
Home Instead Achterhoek
Groenlo
Contact opnemen?

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld een vacature, de sollicitatieprocedure of onze werkwijze? We helpen je graag.

Neen contact op

Niet gevonden wat je zoekt?

Staat jouw vacature er niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Laat ons jouw ambities en wensen weten en we vinden alsnog de match voor jou.

Upload jouw CV

Echte vacatures bij de leukste bedrijven!

De juiste uitdaging voor jou

Je stapt niet zomaar over naar een nieuwe baan. Je nieuwe baan moet bij je passen op verschillende vlakken. Bij Steamz begrijpen we dat. We helpen organisaties met het verbeteren van hun recruitment, om ervoor te zorgen dat ze de juiste persoon aannemen op de juiste plek. Zodat jij gelukkig kunt zijn op werk!

Geen anonieme vacatures

Bij ons staan altijd echte vacatures online. Niet geheimzinnig, maar gewoon lekker duidelijk over wie jouw toekomstige werkgever kan zijn. Op die manier kun jij zelf al goed onderzoek doen naar of het bedrijf bij je zou kunnen passen.

We gaan je niet ‘verkopen’

Je hebt er misschien nog niet eerder bij stilgestaan, maar het kan interessant zijn jezelf af te vragen wat het belang van een recruiter is in jullie contact. Krijgt een recruiter betaalt door jou ergens te plaatsen? Dan zou dat van invloed kunnen zijn op de informatie die jij krijgt en de informatie die het bedrijf over jou krijgt. 

Wij worden ingehuurd door onze klanten en krijgen betaalt voor de uren die we besteden, niet per plaatsing. Ons doel is een good hire. En niet zomaar een hire. Als het geen goede match is, zullen we daar eerlijk over zijn. 

Recruiters met kennis van zaken

Wij verdiepen ons in de werkwijze en cultuur van het bedrijf. We kunnen je dus altijd de juiste informatie geven, en zo niet; dan vragen we het voor je na. 

We staan voor je klaar

We doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Solliciteren kan via de website achter je computer, maar ook via whatsapp op je telefoon. Binnen 5 werkdagen krijg je van ons reactie op je sollicitatie. Omdat we begrijpen dat je ons tijdens kantooruren niet altijd te woord kunt staan, kun je ook in de avonduren bij ons terecht.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Schrijf je in en je komt automatisch in ons systeem.

Contact opnemen?

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld een vacature, de sollicitatieprocedure of onze werkwijze? We helpen je graag.

Neen contact op