img

Fleur Slobbe

Recruitment Teamlead

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

Fleur neemt graag een kijkje in de keuken. Niet alleen omdat ze zo gek is op koken, maar ook omdat ze elke dag weer blij wordt om met verschillende klanten en kandidaten in gesprek te gaan. Om te sparren, mee te denken en hen écht verder te helpen.

Mensen maken écht het verschil

Mensen maken écht het verschil

Nieuwsgierig als ze is, weet ze altijd de juiste vragen te stellen en zoekt ze altijd naar interessante invalshoeken. Met haar natuurlijke interesse in mensen en haar talent voor organiseren weet je ze elke procedure tot een succes te maken. Want mensen maken écht het verschil; daar gelooft zij heilig in. 

Vier uur push-ups, dat zouden meer mensen moeten doen

Vier uur push-ups, dat zouden meer mensen moeten doen

Net voordat de werkdag voorbij is, trommelt ze haar collega’s nog even op voor een vier uur-momentje. Nee, niet voor een cup-a-soupje, maar voor een ware push-up of wall-sit challenge. Dat is dan ook het enige moment dat ze met haar rug tegen de muur staat, want Fleur heeft altijd duizend ideeën om onze dienstverlening nóg beter te maken.

Fleur's motto

Ik help je graag aan een baan waar je met net zo veel plezier naartoe gaat als ik.

Hobby's

Fleur heeft een diverse mix aan hobby's, waarbij ze zowel haar fysieke als mentale energie lekker kwijt kan. En in het weekend zoekt ze graag de gezelligheid op in de stad.

(Water)skiën

Koken

Dansen

Deze playlist staat bij Fleur op repeat...

Als Fleur echt even moet focussen voor het sourcen, zet ze het liefst deze afspeellijst op. Zo kan ze efficiënt werken en zoveel mogelijk kandidaten toevoegen aan haar talentpool. 

Direct in contact komen met Fleur?

Ze helpt je graag verder!

Vacatures geplaatst door Fleur Slobbe