Facebook pagina Steamz
LinkedIn pagina Steamz
Twitter pagina Steamz
YouTube pagina Steamz
Instagram pagina Steamz
Weten hoe jouw recruitment slimmer én efficiënter kan?

Jouw recruitment slim én kostenefficiënt

Bij een vacature binnen jouw organisatie, ben je op zoek naar de juiste persoon. De juiste persoon op de juiste plek betekent namelijk meer succes voor jouw organisatie en meer werkgeluk. Niet alleen voor de nieuwe werknemer, maar ook voor jou als ondernemer/hr professional en voor de rest van je team. Heb je er ooit bij stilgestaan hoeveel een bad hire kost?

 

Hoe dan?

Leuk verhaal, de juiste mensen op de juiste plek. Maar hoe bereik je die ideale situatie? Dit begint bij het optimaliseren van je recruitmentproces. Recruitment is een vak apart en continue in beweging. Wat vandaag werkt, kan morgen alweer anders zijn.

Vaak heb je niet alle tools, kennis én tijd in huis om hierop in te spelen en te blijven innoveren. Als je besluit om je recruitment uit te besteden, is het belangrijk dat je een partner kiest die onafhankelijk en toegewijd voor je aan de slag gaat en meegaat met de tijd. 

Benieuwd hoe Steamz te werk gaat? Bekijk deze video:

 

Steamz als jouw recruitment partner

✔Expertise 

Met onze jarenlange focus op recruitment zijn wij op de hoogte van wat er speelt. Wij weten wat vandaag, maar ook morgen nodig is voor een succesvol recruitment traject. Als recruitment partner ontzorgen, adviseren en denken we écht met je mee. Zie ons als jouw interim recruiter, die beschikt over alle middelen en kennis om de doelgroep te vinden, boeien én binden aan jouw organisatie. 

✔Recruitment op maat

Afhankelijk van jouw situatie bekijken we welke onderdelen van het recruitmentproces we voor jou uit handen nemen en welke je in eigen beheer houdt. Van het (her)schrijven van een vacaturetekst, maken van een promotievideo, proactief benaderen van kandidaten en een volwaardig selectietraject met assessments; we bieden het gehele traject. 

✔Geen bemiddelingsfee

Steamz staat voor slimme recruitment, tegen een eerlijke prijs. Wij willen dat goede recruitment voor iedereen toegankelijk wordt. Met het Steamz Recruitmodel betaal je géén bemiddelingsfee, maar alleen voor de uren die we daadwerkelijk besteden. Het resultaat: meer en betere kandidaten voor jouw vacature en een daling van je recruitmentkosten.

✔100 procent toewijding

We verdiepen ons in de cultuur en werkwijze van jouw organisatie. Hierdoor kunnen we je goed helpen en kandidaten optimaal informeren en enthousiasmeren. Omdat we optreden als jouw recruitment partner, kun je ervan op aan dat we ons volledig vastbijten in de vacature. En dit werkt. Op deze manier weet je dat we er alles aan doen om jouw vacature in te vullen met de juiste kandidaat. 

Wil je meer weten? Maak direct een afspraak met één van onze consultants. 

Maak een afspraak

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Weten hoe jouw recruitment slimmer én efficiënter kan?
Steamz gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.