Terug naar overzicht

Abena is een Deens familiebedrijf - opgericht in 1953 - en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 85 landen. Abena is partner op het gebied van kwaliteit van zorg waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke drijfveren zijn. Het eerste slimme incontinentiemateriaal voor de dagelijkse praktijk, Abena Nova, is hier een goed voorbeeld van. Niet zo gek dus dat Abena al verschillende innovatieprijzen gewonnen heeft!

Wanneer je bij Abena aan de slag gaat, merk je gelijk de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt echt terecht in een ‘warm bad’.

Ontmoet je collega's

Karin

Karin

Eigenlijk vindt Karin alles leuk aan haar functie als Inside Sales. Denk aan het opvolgen van leads en het actief benaderen van potentiële klanten via telefoon, mail en social media. Maar ook het samenwerken met het sales team om verkoopdoelstellingen te behalen.

Thijs

Thijs

Als Office Regiomanager vindt hij het tof dat hij met collega’s van verschillende afdelingen en met diverse ervaringen mag werken. Er is altijd een leuke, gezellige en laagdrempelige sfeer.

Yeyko

Yeyko

Als Team Coördinator vindt Yeyko geen dag hetzelfde. Op de afdeling gebeurt namelijk ontzettend veel. Zo houdt hij zich onder andere bezig met het team, de bedrijfsprocessen en de klantvragen die elke dag binnenkomen. Juist die diversiteit aan werkzaamheden maakt zijn werk zo leuk!

Vera

Vera

Als Zorgadviseur mag Vera elke dag klanten te woord staan. En dat vindt ze ontzettend leuk om te doen. Ze voorziet een eindgebruiker of zorgprofessional altijd van passend advies. Iets wat haar elke dag weer voldoening geeft én een grote lach op haar gezicht.

Frank

Frank

Als manager van de toffe marketingafdeling bij Abena ben ik de regisseur die de slimme mensen in het team in hun kracht probeert te zetten. Zodat we met plezier samenwerken en mooie resultaten boeken, bij bijvoorbeeld het vertellen van het verhaal van Abena, maar ook bij het vormgeven van het perfecte assortiment dat afgestemd is op de behoefte van onze klanten.

Elma

Elma

Ik ben werkzaam als product management support en dat is wat ik graag doe, support leveren aan interne en externe klanten die leidt tot tevredenheid. Abena heeft een grote variëteit aan producten, dus mijn werk is heel afwisselend. Het marketingteam is dynamisch en heel collegiaal, we leveren allemaal een positieve bijdrage aan het geheel. Bovendien heeft Abena duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dat is ook iets waar ik me bij thuis voel.

Twan

Twan

Als product manager van Abena is Twan verantwoordelijk voor de productlevenscyclus van het alle producten rondom facilitair en infectiepreventie. Daarnaast is hij als ambassadeur duurzaamheid in Nederland kartrekker voor het verduurzamen van de organisatie en ondersteunt hij bij verschillende verduurzamingsprojecten van onze klanten. Het is een dynamische, vrije rol die hij op zijn eigen manier kan invullen. Als spin in het web is hij betrokken bij een diversiteit aan projecten, gerelateerd aan marketing, sales, logistiek en customer service. Hierdoor schakelt hij veelvuldig met alle disciplines binnen de organisatie en is hij betrokken bij verschillende klanttrajecten. In de rol van productmanager kan hij echt het verschil maken. Niet alleen voor Abena maar ook voor klanten van Abena. Dit doet hij samen met een energiek team waar humor en een gezonde werk-privé balans belangrijk is.

Khalid

Khalid

Als commerciële manager van Abena Re-Seller (Non-Healthcare divisie binnen Abena Nederland) bouw ik graag mee aan een onderscheidende organisatie die een duidelijke meerwaarde is voor onze klanten. Mijn passie, kennis en uitgebreide (10+ jaar) internationale ervaring bij Abena pas ik daarom dan ook graag toe om samen met het team een verschil bij onze klanten te kunnen maken.

Lizzy

Lizzy

Ik ben verantwoordelijk voor infectiepreventie, huidverzorging, wondproducten en verpleegartikelen. Daarbij heb ik de volledige vrijheid om assortimenten samen te stellen, leveranciers te selecteren en concepten te bedenken. Ik krijg de ruimte om mij helemaal te verdiepen in concepten en in oplossingen voor uitdagingen die de zorg kent. Het tofste aan mijn werk vind ik samen met zorgprofessionals en onze productspecialisten zoeken naar de beste oplossing voor een specifieke client. Het leuke van het werken bij Abena is de onderlinge informele sfeer met een goede balans tussen werk en privé.

Joep

Joep

Het tofste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan projecten waar ik me mee bezig mag houden en de ruimte die er is om hierin creatief bezig te kunnen zijn. Van het implementeren van slim incontinentiemateriaal tot het ontwikkelen van een retail campagne voor ons babymerk Bambo Nature en alles wat er tussen zit. Abena is een fijne plek om te werken en zorgt ervoor dat je je als werknemer op je plekt voelt. Leuke collega’s, de vrijheid om thuis te werken en daarnaast worden er een paar keer per jaar toffe events georganiseerd.

Frank Smedts

Frank Smedts

Ik beheer diverse digitale oplossingen in het marketingteam, waaronder websiteontwikkeling en integraties met onze systemen. Wat ik prettig vind aan mijn rol is de ruimte die ik krijg om op mijn eigen manier dingen te ontwikkelen en uit te voeren. Ons marketingteam is dynamisch en proactief, en we streven naar een gezonde balans tussen werk en plezier. Dit maakt mijn ervaring bij Abena bijzonder aangenaam!

Ellen

Ellen

Als communicatie & content specialist betrokken bij bijna alle marketing campagnes. Van uitdenken tot uitwerken. Een hele brede functie met contacten in het hele bedrijf en daarbuiten. Het leuke aan het werken bij Abena? Op de marketing afdeling werken we met een relatief jong team. Allemaal gedreven mensen die liever een 9+ dan een 7- scoren. En met mensen die elkaar helpen als dat nodig is. En die veel lol met elkaar hebben. Abena heeft ‘because we care’ als pay-off – Dat is precies de reden waarom ik al dertien jaar bij Abena werk.

Rowan

Rowan

“Ik houd me bezig met alles wat met content te maken heeft. Van webpagina’s tot nieuwsbrieven, van social media tot video-producties. Hiervoor pak ik zelf de camera of klim ik in de pen. Of ik kies ervoor om de opdracht uit te zetten bij een van onze externe bureaus. Het werk bij Abena is dynamisch en veelzijdig; met een goede mix tussen prestatie en plezier, in een gedreven en gezellig team.”

Emil

Emil

Als Commercieel Manager Binnendienst wordt Emil helemaal happy als de mensen in zijn team fijn kunnen werken, in hun kracht staan en het beste uit zichzelf en het team halen. Daarnaast is hij graag bezig met verschillende projecten en het continu verbeteren van de processen en samenwerking binnen Abena. Het doel daarbij ligt in het werkveld van Abena: tevreden klanten en samen grip op goede zorg!

Vacatures