Terug naar overzicht

Abena is een Deens familiebedrijf - opgericht in 1953 - en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 85 landen. Abena is partner op het gebied van kwaliteit van zorg waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke drijfveren zijn. Het eerste slimme incontinentiemateriaal voor de dagelijkse praktijk, Abena Nova, is hier een goed voorbeeld van. Niet zo gek dus dat Abena al verschillende innovatieprijzen gewonnen heeft!

Wanneer je bij Abena aan de slag gaat, merk je gelijk de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt echt terecht in een ‘warm bad’.

Ontmoet je collega's

Karin

Karin

Eigenlijk vindt Karin alles leuk aan haar functie als Inside Sales. Denk aan het opvolgen van leads en het actief benaderen van potentiële klanten via telefoon, mail en social media. Maar ook het samenwerken met het sales team om verkoopdoelstellingen te behalen.

Thijs

Thijs

Als Office Regiomanager vindt hij het tof dat hij met collega’s van verschillende afdelingen en met diverse ervaringen mag werken. Er is altijd een leuke, gezellige en laagdrempelige sfeer.

Yeyko

Yeyko

Als Team Coördinator vindt Yeyko geen dag hetzelfde. Op de afdeling gebeurt namelijk ontzettend veel. Zo houdt hij zich onder andere bezig met het team, de bedrijfsprocessen en de klantvragen die elke dag binnenkomen. Juist die diversiteit aan werkzaamheden maakt zijn werk zo leuk!

Vera

Vera

Als Zorgadviseur mag Vera elke dag klanten te woord staan. En dat vindt ze ontzettend leuk om te doen. Ze voorziet een eindgebruiker of zorgprofessional altijd van passend advies. Iets wat haar elke dag weer voldoening geeft én een grote lach op haar gezicht.

Vacatures