Terug naar overzicht

Sahara Experience biedt momenteel een unieke 9-daagse reis door de Marokkaanse Sahara met motor, buggy en 4WD en kortere motor tours. Een team van 6 collega’s in Marokko zorgt dat alle ins en outs voor de reizen geregeld worden. Van de logistieke voorbereidingen (zoals het boeken van hotels) tot het onderhoud van de voertuigen en de technische ondersteuning van de tours. Daaromheen zorgen de Founders van de TenClub voor de magie; zij dragen ideeën aan voor de invulling van de avondprogramma’s. Samen creëren jullie een beleving die door geen andere organisatie te overtreffen is.  

Jochem Janssen is de eigenaar van Sahara Experience en de TenClub. Dit zijn twee losstaande bedrijven, maar hebben wel een overeenkomst; unieke ervaringen bieden aan mensen die écht nieuwsgierig zijn. Buiten de gebaande paden kunnen denken. De lijntjes tussen TenClub en Sahara Experience zijn kort. 

TenClub ‘Club voor nieuwsgierigen’ is een culturele organisatie gevestigd in prachtige panden in hartje Amsterdam. TenClub programmeert evenementen vanuit de fascinaties van haar leden, variërend van een House of Music of een House of Dance tot poëzieavonden en debatten over tot de verbeelding sprekende onderwerpen: alles wat het ‘Theater van het Leven’ te bieden heeft.

Ontmoet je collega's

John Griffiths

John Griffiths

Geboren in Tanzania en voormalig eigenaar motoaventures. Zeer ervaren offroad-rijder. Verantwoordelijk voor het vinden en controleren van de route voor van de verschillende avonturen van de Sahara Experience, en het uitstippelen van de routes voor de GPS's.

Martine Goldenbeld

Martine Goldenbeld

Is opgegroeid op een charterzeilschip in Nederland , daarom zit toerisme, gastvrijheid en avontuur in haar genen. Na te hebben gewerkt als horeca-, safarikamp- en lodgemanager in verschillende Afrikaanse landen, begon ze in 2020 te werken voor MotoAventures, wat nu de Sahara Experience is. Ze is verantwoordelijk voor het besturen van het assistentievoertuig, voor het goede verloop ‘op de grond’ en voor het welzijn van onze gasten tijdens onze off-road tochten. Geen uitdaging is voor haar groot genoeg! Martine zorgt ervoor dat alle tochten soepel verlopen en dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft!

Maryam Bousenane

Maryam Bousenane

Komt uit Ouarzazate en is werkzaam als secretaris en PA, helpt bij de lokale bedrijfszaken, coördineert de reserveringen van de accommodaties en regelt alle grondlogistiek voorafgaand aan onze reizen. Ook helpt zij cliënten met eventuele problemen.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Sahara Experience aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in