Terug naar overzicht

Hoenderdaal staat in de markt bekend om het leveren van kwaliteitsproducten van eigen merken, met slimme verpakkingen, gepresenteerd in succesvolle winkelpresentaties en met een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen uit voorraad voor met name ijzerwarenwinkels, bouwgroothandels en Doe-Het-Zelf-zaken. Het bedrijf is de afgelopen jaren in Nederland flink gegroeid en is nu klaar voor groei buiten hun grenzen.

Sinds 2017 is Hoenderdaal in transitie naar een moderne toekomstbestendige organisatie, zoals terug te zien is in verschillende recente software-implementaties en procesoptimalisaties. Je komt te werken in een hele open en platte organisatie waar met passie en plezier wordt (samen)gewerkt in een team van ongeveer 65 collega’s.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Hoenderdaal Fasteners aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in