Terug naar overzicht

Hoenderdaal staat in de markt bekend om het leveren van kwaliteitsproducten van eigen merken, met slimme verpakkingen, gepresenteerd in succesvolle winkelpresentaties en met een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen uit voorraad voor met name ijzerwarenwinkels, bouwgroothandels en Doe-Het-Zelf-zaken. Het bedrijf is de afgelopen jaren in Nederland flink gegroeid en is nu klaar voor groei buiten hun grenzen.

Sinds 2017 is Hoenderdaal in transitie naar een moderne toekomstbestendige organisatie, zoals terug te zien is in verschillende recente software-implementaties en procesoptimalisaties. Je komt te werken in een hele open en platte organisatie waar met passie en plezier wordt (samen)gewerkt in een team van ongeveer 65 collega’s.

Ontmoet je collega's

Bart

Bart

Een jonge, energieke algemeen directeur/eigenaar die vol ambities en toekomstperspectief zit. Bart houdt van het sturen van het proces en de organisatie en krijgt daarnaast energie van de ontwikkeling van schroeven en het bedenken van creatieve marketingacties (en woordgrappen).

Rico

Rico

De nestor van het verkoopteam: gebaseerd op zijn ervaringsjaren bij Hoenderdaal, niet op zijn leeftijd ;) Super commercieel, creatief en goed in retail. Rico weet altijd win-win te creëren voor zowel Hoenderdaal als de klant en is op zijn best als hij snel kan/mag schakelen.

Matthijs

Matthijs

Jong, maar inmiddels zeker niet meer onervaren! Matthijs heeft in razend tempo zijn budget vergroot bij Hoenderdaal en vertegenwoordigt de grootste klanten en de inkooporganisaties op hoofdkantoor niveau.

Wim

Wim

De vernederlandste Belg van Hoenderdaal die met zijn tweetaligheid en vastberadenheid de verkoop ambities bij de Zuiderburen sinds 3 jaar waarmaakt in zijn rol als Sales Manager België.

Timo

Timo

Hoenderdaler in hart en nieren, die als scholier bleef ‘plakken’ op de binnendienst, Hoenderdaal verliet om te gaan studeren, ergens anders ging werken, maar al snel weer terugkwam. Inmiddels slaat hij zijn ambitieuze vleugels uit buiten onze landsgrenzen in de rol van Export Manager.

Jaap

Jaap

Met de vele jaren ervaring als commercieel directeur van een collega-bedrijf in bevestigingsmaterialen heeft Jaap heel erg veel ervaring in de fasteners. Jaap is tevens mede-eigenaar van Felcom Fasteners, maar bekleedt bij Hoenderdaal de rol van Export Manager en samen met Timo droomt hij van 10 miljoen omzet in het buitenland over 10 jaar. En over zijn hond: 'Grovertje'.

Henk

Henk

Een echte Veenendaler die gek genoeg is opgegroeid in Guatemala. Henk is ‘pas’ 2 jaar werkzaam bij Hoenderdaal, maar deze rol bij een nuchter, no-nonsense groothandel in een technisch product ‘past hem als een jas’. Hij ging aan de slag als verkoop binnendienst medewerker, maar werd na een jaar al gepromoveerd tot teamleider.

Vacatures