img

Mori van Haren

Employer Branding Specialist

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

In team verband werken én conceptueel denken doet Mori graag. Dit heeft ze geleerd tijdens haar studie Business Innovation, waarin centraal staat dat ieder probleem een oplossing heeft! Mori is een zelfstandig persoon en gaat gedreven te werk, zo stond vroeger al in haar schoolrapporten dat ze een ‘’strebertje’’ was. Nadat alle schoolactiviteiten in een keer afgevinkt waren, begon ze als project manager. Toch begon binnen deze functie haar creativiteit en liefde voor social media en marketing te kriebelen. Zo kwam Mori bij ons terecht als Employer brand specialist & Content Creator!

Een bezzzzig bijtje

Een bezzzzig bijtje

Mensen meenemen in haar enthousiasme doet ze zeker, zo wordt ze samen met haar vriend vaak als het ‘hype koppel’ beschreven. Mensen betrekken in een gesprek of gezellig (& een beetje gek) doen tijdens een feestje is dan geen probleem! Naast alle lolligheid is Mori graag in beweging. Ze is uit op avontuurtjes, zoals een 7 uur lange hike door de bergen of langs een klif door de regen op Madeira. Daarnaast zie je haar 3-4 dagen in de week fitnessen. De avontuurtjes deelt ze graag op haar eigen socials met bij elkaar geknipte video beelden en foto’s.

Is het een vogel is het een vliegtuig, nee het is Mori!

Is het een vogel is het een vliegtuig, nee het is Mori!

Mori is een vrije vogel die graag haar eigen ding doet, zo zie je haar op reis gaan naar Costa Rica en Colombia of van hot naar her gaan op een feestje. Ze is leergierig en nieuwsgierig, dat kan je ook wel merken wanneer je haar spreekt, want aan een goede hoeveelheid (door)vragen is geen gebrek! Mori’s vrienden beschrijven haar als een sociaal dier die altijd de juiste vragen weet te stellen. Dat gaat gepaard met lekker rondom de tafel zitten met behulp van een goede rode wijn (of speciaal biertje) en een overheerlijke kaas- of tapasplank.  

Mori's motto

"C'est la vie" betekent: "zo is het leven". Soms zit iets tegen, maar dan sta je op en ga je weer door met het leven.

Waar Mori van houdt

Eten en drinken

Avontuurtjes & experiences

De wereld verkennen

Deze playlist staat bij Mori op repeat...

Best logisch als je Mori kent, want ze heeft altijd de zomer in haar bol en zit ook nog eens het liefst mét haar bol in de zon ;). Daarnaast geniet ze ook van Spaanse muziek!

 

Direct in contact komen met Mori?

Ze helpt je graag verder!

Mori van Haren

Mori van Haren

Connect op LinkedIn!