img

Mark Quirijnen

Videograaf en fotograaf

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

Dat Mark een geboren Video Content Creator zou worden, werd al duidelijk op jonge leeftijd. Met de oude camera van zijn vader speelde hij samen met vrienden al filmscènes en reclames na. Sindsdien is alles in een snelvaart gegaan en vond hij (gelukkig!) de weg naar ons kantoor.

In de spotlight

In de spotlight

Mark is namelijk onze go-to guy voor alles wat met beeld te maken heeft. Een nieuw concept uitwerken voor onze eigen contentkalender of een vacaturevideo voor onze klant monteren? Mark regelt het! Hij zet binnen no time jouw bedrijf en vacature in de spotlights, met video- en fotocontent waar elke concurrent jaloers op is.

 

Good food, good mood!

Good food, good mood!

Maar ook buiten werk is hij altijd creatief bezig. Zo helpt hij onder andere een handje bij het grootste bloemencorso ter wereld, in zijn eigen dorpje Zundert. Maar ook in de keuken maakt hij ware creaties, die hij vervolgens in de lunchpauze op kantoor opsmikkelt (waar wij dan weer jaloers op zijn).

Ready, set, action!

Niemand in zijn omgeving is veilig voor paparazzi Mark! Want hij staat altijd klaar met zijn camera om onze leukste (en meest beschamende) momenten te filmen. Dus pas maar op! Want voor je het weet ben je vastgelegd op camera.

Bloemencorsowagen bouwen

Video- en fotografie

Koken

Mark staat in de kroeg bekend om de quote

Verstand op 0,
frituur op 180

Deze playlist staat bij Mark op repeat...

Verschillende playlists; daar doet Mark niet aan. Dus staat al zijn favoriete muziek in deze lijst. Zo is het voor hem (en voor de rest van het Marketingteam) elke keer weer een verrassing wat er uit de speakers komt!

Direct in contact komen met Mark?

Hij helpt je graag verder!

Mark Quirijnen

Mark Quirijnen

Stuur Mark een bericht!