Terug naar overzicht

Verel bouwt al sinds 2004 aan belevenissen en weet als geen ander een merkverhaal te vertalen naar een 5D-ervaring (zien, horen, voelen, ruiken én proeven). Hun aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. De combinatie van (digitale) technologie en ambacht garandeert een indrukwekkend resultaat en een optimale beleving. Nieuwsgierig geworden? Check snel deze link! (Brandmovie 2021). 

Je komt te werken in een inspirerende en creatieve omgeving die altijd in beweging is. Ondanks dat Verel snel groeit, blijft in het team het familiegevoel heersen. Iedereen is persoonlijk benaderbaar en staat open om elkaar te helpen. Bij Verel kunnen collega’s echt op elkaar bouwen! 

Ontmoet je collega's

Lando

Lando

Wat Lando als Hoofd Interieurbouw zo leuk vindt aan zijn werk? Het bouwen aan hele gave uiteenlopende projecten. Geen dag is hetzelfde; elke uitdaging gaat hij aan. En dat binnen een gezellig team, dat ernaar streeft om de beste klantbeleving te creëren.

Thijmen

Thijmen

Toen Thijmen als Junior Interieurbouwer bij Verel startte, voelde hij zich al snel op zijn gemak. Dit kwam voornamelijk door de fijne sfeer binnen het bedrijf en de goede begeleiding. De afwisseling in projecten zorgt dat elke dag weer anders én uitdagend is.

Jonah

Jonah

Een mooi bedrijf om voor te mogen werken. Dat is hoe Jonah Verel beschrijft. Als Senior Interieurbouwer vindt hij het tof dat hij met de nieuwste machines mag werken en een goed ingerichte werkplek heeft. Ook krijgt hij veel mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Verel aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in