Terug naar overzicht

Met alle disciplines in huis biedt Van der Aa Financieel Adviseurs, inmiddels al meer dan 35 jaar, hun klanten een totaalpakket aan. Onder het motto: “Wat wij u bieden is financiële zekerheid, waarin u investeert is rust”. Van der Aa verzorgt verzekeringen, hypotheken, financiële planningen, pensioenen, vermogensbegeleiding en andere financiële producten. Ze werken voor zowel particulieren als bedrijven, met name in de regio Oss en Den Bosch.

Je komt te werken in een hechte en betrokken bedrijfscultuur. Collega’s communiceren open en direct en benaderen niet alleen klanten, maar ook elkaar graag op een persoonlijke manier. Er heerst bij Van der Aa een informele en enthousiaste sfeer!

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Van der Aa Financieel Adviseurs aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in