Terug naar overzicht

Trition is een dienstverlenend bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en maken deel uit van de Dolmans Groep. Ze zijn gespecialiseerd in het opsporen, beperken en voorkomen van water, vocht en klimaat gerelateerde problemen. Het leveren van kwaliteit staat voorop en wordt op verschillende manieren geborgd. Zo volgen de medewerkers regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, delen zij ervaringen uit de dagelijkse praktijk en beschikken zij over jarenlange ervaring. Daarbij zijn ze continu op zoek naar verbeterde technieken en apparatuur.

De afdeling klimaatbeheersing bestaat uit een klein team van specialisten en opereert voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Eersel.  De bedrijfscultuur is open en informeel en je krijgt veel vrijheid in je werk. Wil je meer weten over de diensten van Trition? Bekijk dan onderstaande video of lees de referenties van klimaatbeheersing projecten op de website van Trition.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Trition aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in