Terug naar overzicht

Quaform Signing is meer dan 17,5 jaar actief en bekend in de signbranche. Met het team staan ze bekend als de specialist in het beletteren en wrappen van auto’s, bedrijfswagens, bakwagens, luxe-auto’s. Bedrijfspanden maken zij kleurrijk en sprekend met signing op wanden en gevels, binnen en buiten. De klanten worden door hen ontzorgd met het maken van logo’s, huisstijl, website, drukwerk, kleding, belettering, wrappen en uitvoering daarvan. Vanuit het mooie Brabantse Udenhout door heel Nederland.

Het motto: We Sign for Quality!

Het team? Allemaal creatief, prettig gestoord en informeel!

 

 

Ontmoet je collega's

Robert

Robert

“Na vele jaren ervaring binnen de Sign, heb ik 6 jaar geleden de overstap gemaakt naar Quaform Signing. Ik werd benaderd voor de functie werkvoorbereider en ben langzaam overgegaan naar de functie verkoop binnendienst/printeroperator.

Samen met mijn collega’s help ik om de complete uitstraling te vinden voor onze klanten met Sign. Het leuke aan mijn functie vind ik de veelzijdigheid. Je hebt veel eigen inbreng / zelfstandigheid en niet onbelangrijk, gezelligheid samen."

Mike

Mike

“Ik maak opdrachten in de Sign voor zowel op locatie als bij Quaform Signing zelf. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het beletteren van auto’s/bussen en aanbrengen van diverse soorten Sign op locatie. Het tofste aan mijn functie vind ik het maken van de gave projecten en de afwisselende opdrachten. De ene keer beletter ik auto’s en de andere keer sta ik hoog op een steiger gevelletters te monteren. Werken bij Quaform betekent een leuke werksfeer en collega’s. Het is een klein sociaal bedrijf en op zijn tijd drinken we samen een pilsje.”

Vacatures