Terug naar overzicht

PH Bouwadvies is een bouwkundig advies- en ingenieursbureau. Ze zijn gespecialiseerd in bouw wet- en regelgeving. Architecten, ontwerpers, aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedorganisaties en andere bouwprofessionals kloppen bij PH Bouwadvies aan voor advies en ondersteuning op het gebied van het Bouwbesluit, brandveiligheid, geluidwering, energie en duurzaamheid. Het kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek, het creatief hart van Den Bosch.

PH Bouwadvies heeft een hechte, innovatieve en energieke bedrijfscultuur. De organisatie is altijd in beweging en er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. PH Bouwadvies is onderdeel van PelserHartman Group BV waar ook PelserHartman 3D Measuring Modelling Monitoring deel van uitmaakt. Deze samenwerking geeft het kantoor extra dynamiek en mogelijkheden tot gecombineerde functies. Voor alle zekerheid melden wij nog graag dat PH Bouwadvies geen architectenbureau is. Er worden geen ontwerpen en bouwtekeningen gemaakt.

 

 

Ontmoet je collega's

Paul

Paul

Bij bouwadvies denk je misschien vooral aan ingewikkelde berekeningen en taaie wetboeken. Toch heeft het werk voor Paul Bier uit Wijchen, Teamleider van PH Bouwadvies en Sr. Bouwkundig Adviseur, een heel andere betekenis. Hij vertelt graag over wat hem elke dag weer veel energie geeft.

Anass

Anass

“Het voelt alsof ik hier al veel langer dan een week werk. De collega’s gaan open en vriendelijk met elkaar om, maar wel professioneel. Er is tijd om grapjes te maken, maar er wordt serieus gewerkt. Ook viel het me op dat we meteen veel vertrouwen kregen, we werden direct behandeld als volwaardige collega’s. Dat werkt motiverend. Los van alle informatie die ik deze week kreeg, voelde het helemaal niet als een eerste week. Als ik kijk naar de omgang met de collega’s heb ik het idee dat ik hier al veel langer werk.”

Madeleine

Madeleine

"De mannen hier hebben ook wel iets vrouwelijks. We hebben het regelmatig over afvallen, relaties en over waar ze hun kleding moeten kopen. Ze doen zich niet stoerder voor dan ze zijn. Wanneer het bedrijf uit 50% vrouwen had bestaan, was dat misschien wel anders geweest. Nu zijn ze gewoon lekker zichzelf.”

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij PH Bouwadvies aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in