Terug naar overzicht

Abena is een Deens familiebedrijf - opgericht in 1953 - en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 85 landen. Abena is partner op het gebied van kwaliteit van zorg waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke drijfveren zijn. Het eerste slimme incontinentiemateriaal voor de dagelijkse praktijk, Abena Nova, is hier een goed voorbeeld van. Niet zo gek dus dat Abena al verschillende innovatieprijzen gewonnen heeft!

Wanneer je bij Abena aan de slag gaat, merk je gelijk de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en hun intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt echt terecht in een ‘warm bad’.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij PelserHartman aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in