Terug naar overzicht

PelserHartman is gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten, industrie, installaties, archeologie en boten. Ze meten en modelleren zelf en begeleiden bedrijven die willen starten met 3D laserscanning, tekenen met pointclouds en BIM.

Om opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen, is PelserHartman altijd op zoek naar de nieuwste innovaties in 3D meet- en tekentechnologie. We groeien hard en worden binnen het (relatief nieuwe) vakgebied beschouwd als innovatieve marktleider.

Het kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek, het creatief hart van Den Bosch. De bedrijfscultuur van PH Group is hecht, innovatief en energiek.

Ontmoet je collega's

Roel Neilen

Roel Neilen

Hij werkt al langer bij PelserHartman dan Joost Hartman; Roel Neilen is een collega van het eerste uur. Hij is projectleider, laserscanspecialist, bouwkundig tekenaar en hij beheert al het materieel en apparatuur.

Berend Coppens

Berend Coppens

“De variatie in het werk is erg leuk. De ene keer scan je een ziekenhuis in, vervolgens sta je in een verlaten kerk, dan weer in de blubber in een tunnel waar niemand komt. Je ziet veel van Nederland en komt in veel verschillende gebouwen. Daarbij is het motiverend om bij het hele proces betrokken te zijn. Zo heb ik een tijdje geleden een school mee ingescand. Collega’s hebben vervolgens de pointclouds geregistreerd en gemodelleerd. Ik heb de kwaliteitscontroles van de modellen weer voor mijn rekening genomen. Het is echt gaaf om een locatie in te scannen en te zien dat er 8 tot 10 weken later een model uit rolt.”

Madeleine van de Wakeren

Madeleine van de Wakeren

Madeleine werkt op de afdeling PH Bouwadvies. “Het feit dat ons bedrijf niet alleen bestaat uit PH Bouwadvies, maar ook uit PelserHartman bestaat, draagt bij aan de sfeer. Iedereen gaat op een vriendschappelijke manier met elkaar om, maar er zijn duidelijke huisregels. Aan de ene kant weet je daardoor goed waar je aan toe bent, dat is heel fijn. Aan de andere kant zorgt het er ook voor dat er veel vertrouwen is, je krijgt veel verantwoordelijkheid in je werk. Dat werkt motiverend en zorgt ervoor dat je kunt groeien. Daarnaast worden er regelmatig leuke borrels georganiseerd en wanneer je een keer moet overwerken, is dat eigenlijk heel gezellig. Laatst hebben we pizza gegeten op het dak met uitzicht op de Brabant Hallen, dat is toch niet verkeerd.”

Vacatures