Terug naar overzicht

Het Europese team van Panasonic bestaat uit 275.000 leden van meer dan 50 verschillende nationaliteiten. Je komt terecht in een innovatieve, creatieve en energieke organisatie waar je alle ruimte krijgt om ideeën aan te dragen en waar een informele en ongedwongen werksfeer hangt. Dankzij hun gemotiveerde en klantgerichte medewerkers, zijn ze al meer dan 100 jaar zeer succesvol.

Panasonic gelooft in een sterke samenwerking omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze alleen samen sterker kunnen worden en hun innovatieve voorsprong in de concurrentie kunnen behouden. Ze zijn trots op hun bedrijfscultuur, die gebaseerd is op 7 hoofdprincipes die zijn uiteengezet door hun oprichter, Konosuke Matsushita.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Panasonic Netherlands aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in