Terug naar overzicht

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is een branchevereniging waar de aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren samen ongeveer 175.000 MKB’ers bedienen. Leden ontzorgen en begeleiden; dát is wat NOAB doet. Het profileren van het kwaliteitskeurmerk en het behartigen van de belangen van aangesloten kantoren zijn twee belangrijke pijlers van NOAB. 

Wanneer je in het mooie, moderne pand van NOAB binnenstapt, merk je gelijk de informele sfeer. Je zult je al snel thuis voelen tussen jouw nieuwe collega’s. Het team organiseert regelmatig personeelsuitjes, een gezellige borrel of een etentje. 

Ontmoet je collega's

Janine

Janine

Snelle veranderingen zijn inherent aan het communicatievak. Al die ontwikkelingen houden haar scherp en zorgen dat het werk uitdagend blijft. Geen dag is voorspelbaar en daar krijgt ze juist energie van. Het liefst is ze bezig om van scratch af aan de gaafste concepten te ontwikkelen. Maar ook het schrijven van de juiste copy, het managen van de productie van &GO en het organiseren van het jaarlijkse event voor hun leden doet ze met veel plezier.

Thijs

Thijs

Al 11 jaar in dienst en Thijs vindt het werken bij NOAB nog steeds totaal niet saai. Geen standaard takenpakket; elke dag is weer anders. Ook is er veel ruimte om te groeien en ‘je eigen baan te maken’. Wat zijn rol zo tof maakt is dat hij continu op zoek mag gaan naar betere en nieuwe manieren om het werk te doen. Met natuurlijk één groot doel voor ogen: kantoren écht succesvoller maken.

Vacatures