Terug naar overzicht

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is een branchevereniging waar de aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren samen ongeveer 175.000 MKB’ers bedienen. Leden ontzorgen en begeleiden; dát is wat NOAB doet. Het profileren van het kwaliteitskeurmerk en het behartigen van de belangen van aangesloten kantoren zijn twee belangrijke pijlers van NOAB. 

Wanneer je in het mooie, moderne pand van NOAB binnenstapt, merk je gelijk de informele sfeer. Je zult je al snel thuis voelen tussen jouw nieuwe collega’s. Het team organiseert regelmatig personeelsuitjes, een gezellige borrel of een etentje. 

Ontmoet je collega's

Thijs

Thijs

Al 11 jaar in dienst en Thijs vindt het werken bij NOAB nog steeds totaal niet saai. Geen standaard takenpakket; elke dag is weer anders. Ook is er veel ruimte om te groeien en ‘je eigen baan te maken’. Wat zijn rol zo tof maakt is dat hij continu op zoek mag gaan naar betere en nieuwe manieren om het werk te doen. Met natuurlijk één groot doel voor ogen: kantoren écht succesvoller maken.

Janine

Janine

Op het moment dat ik een paar jaar geleden op gesprek ging bij NOAB dacht ik vooraf, dit gaat hem niet worden. De branche sprak mij niet aan en had zeker het beeld van een stereotype branchevereniging. Maar niks bleek minder waar. NOAB is een organisatie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen, waarbij we met veel verschillende type persoonlijkheden op kantoor zitten met ieder hun eigen expertise. In januari ben ik weer begonnen bij NOAB, in de tussenperiode heb ik ervaring opgedaan bij een creative agency. Daar heb je uiteraard te maken met verschillende wensen van diverse opdrachtgevers, andere tone-of-voice en strategie. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is die ervaring zeker van toegevoegde waarde geweest. Wat voor mij helder is geworden, is dat ik toch liever werkzaam ben aan klantzijde en ook graag weer terugging naar mijn oude plekje. En dat is een goede keuze geweest!

Ellen

Ellen

Ik werk nu 11 jaar bij NOAB en ook al is mijn functie door de jaren heen behoorlijk veranderd, kan ik eerlijk zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is en dat ik nog steeds iedere dag bij kan leren. Dat maakt het werken bij NOAB zo leuk!

Sabine

Sabine

Je werkt als accountmanager niet alleen met andere bedrijven maar je werkt met mensen! Ieder mens is anders en heeft zijn eigen verhaal. Dat maakt ieder gesprek anders en maakt het werk als accountmanager ook betekenisvol.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij NOAB aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in