Werken voor toonaangevende merken

De afwisselende dynamiek van een bureau!

Jouw ideeën worden werkelijkheid

Er wordt de hele dag radio 10 gedraaid

Jij hoort als eerste van nieuwe releases

Terug naar overzicht

MarketingXS is een marketingbureau gespecialiseerd in de techsector. Ze ondersteunen (grote) bedrijven onder andere bij productlanceringen door video, learning content, live activaties en andere projecten te ontwikkelen. Als je een liefhebber bent van nieuwe releases, ben je aan het juiste adres.

Het marketingbureau is altijd in beweging. Ze werken intensief samen met hun klanten om zo gezamenlijk de doelen te bereiken. 

 

<span class=Aan ideeën geen gebrek!" class="block w-full">

Aan ideeën geen gebrek!

Het leuke aan werken bij MarketingXS is dat je echt kan meegroeien met het bedrijf. Je werkt in een klein team en je werkt direct samen met andere content professionals op het gebied van video, vormgeving, creatie en content. Zoek je naar een plek waar de creativiteit niet stopt? Aan ideeën geen gebrek bij MarketingXS! 

 

<span class=Werken voor mooie namen?" class="block w-full">

Werken voor mooie namen?

MarketingXS werkt voor grote bedrijven zoals Samsung, HP en KPN. Ze ontwikkelen video’s, infographics, blogs en e-learning content over de nieuwste smartphones, tablets en innovaties. Kom jij werken voor deze grote namen?

 

<span class=Een clubje gezelligheid!" class="block w-full">

Een clubje gezelligheid!

Een clubje gezellige collega’s met allemaal een grote liefde voor marketing, telecom en IT. Samen werken aan gezamenlijke doelen hoeft zeker niet saai te zijn, want iedere dag staat gezellig Radio 10 aan op kantoor. En natuurlijk: een cappuccino op de markt van Den Bosch, die is om de hoek!

Ontmoet je collega's

René

René

Door de afwisseling in de werkzaamheden verveelt René zich nooit. Van het maken van een aansprekende tekst over een nieuw product tot het uitwerken van een flyer voor in de winkels; variatie genoeg! Hierin is genoeg ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling om tot een mooi resultaat te komen.

Hanna

Hanna

Hanna is vooral heel enthousiast over de afwisselende taken en de hechte samenwerking in het team. Ze gaat aan de slag met uiteenlopende projecten en maakt content voor verschillende kanalen. De lijnen zijn kort zodat ze altijd met haar collega’s kan brainstormen en overleggen.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij MarketingXS aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in

Stuur een open sollicitatie in!

img
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.