Terug naar overzicht

MarketingXS is een contentmarketingbureau in Den Bosch. Ze geven bedrijven in de IT- en telecomsector de mogelijkheid hun doelen te bereiken door hun marketing en communicatie uit handen te nemen. Het bedrijf ontwikkelt campagnes en content om de zichtbaarheid te vergroten voor bekende merken door heel Nederland, zoals Samsung, HP en KPN.

Hun werkwijze is betrokken, snel, probleemoplossend, uitvoerend, creatief én flexibel. Nieuwsgierig? Maak hier alvast kennis met je nieuwe collega’s! 

Ontmoet je collega's

René

René

Door de afwisseling in de werkzaamheden verveelt René zich nooit. Van het maken van een aansprekende tekst over een nieuw product tot het uitwerken van een flyer voor in de winkels; variatie genoeg! Hierin is genoeg ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling om tot een mooi resultaat te komen.

Hanna

Hanna

Hanna is vooral heel enthousiast over de afwisselende taken en de hechte samenwerking in het team. Ze gaat aan de slag met uiteenlopende projecten en maakt content voor verschillende kanalen. De lijnen zijn kort zodat ze altijd met haar collega’s kan brainstormen en overleggen.

Vacatures