Terug naar overzicht

Kleefkracht is jouw partner op het gebied van signing. Wil je een banier, een logo op het raam, een foto op de wand, een lampion van 15 meter of twijfel je juist nog over wat je wilt? Kleefkracht heeft advies, ontwerp, productie en montage in huis. Ze maken prachtige dingen en zijn altijd op zoek naar duurzamere varianten of oplossingen en daardoor zijn ze dus ook milieubewust.

 

Ontmoet je collega's

Patrick Kloth

Patrick Kloth

In 2006 ben ik Kleefkracht begonnen, en sinds die tijd heb ik het bedrijf zien groeien, een fijn team om me heen kunnen verzamelen en hebben we ontelbaar veel mooie projecten mogen uitvoeren. In de dagelijkse praktijk ben ik veel bezig met contact met (oude én nieuwe) relaties en het begeleiden van grote projecten. Verder richt ik me op de visie van Kleefkracht en werk ik eraan om ons bedrijf steeds verder te verduurzamen. Maar als de nood aan de man is kun je me ook nog wel eens tegenkomen bij de montage van een project, want dat vind ik stiekem ook nog altijd leuk om te doen!

Margot van den Hurk

Margot van den Hurk

Bij Kleefkracht ben ik begonnen als stagiaire. Vanuit mijn stage ben ik letterlijk blijven plakken! Geen dag is hetzelfde bij Kleefkracht; De ene dag ben ik druk met het uitwerken van een offerte, de dag daarna nemen we met het hele team een groot project door. Het volledige proces begeleiden is waar ik me dagelijks mee bezig hou. Samen met de klant ga ik op zoek naar een gewenst resultaat, waarbij ik advies geef en ik duurzame alternatieven bespreek. Wanneer de offerte akkoord is, zorg ik dat de opdracht goed bij mijn collega’s terecht komt. Samen met het team zorgen we ervoor dat het proces op rolletjes verloopt en dat de uitvoering perfect is. Ik vind het leuk om te werken met mijn fijne collega’s in een creatieve omgeving. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een groot project; het is prachtig om te zien hoe wij als team er samen iets moois van maken!

Devlin Haurissa

Devlin Haurissa

In de afgelopen jaren heb ik bij Kleefkracht een aantal mooie functies mogen doorlopen. Op 1 november 2009 ben ik begonnen als monteur buitendienst, daarna kwamen daar de functies werkvoorbereider, printoperator, planner, verkoop-binnendienst en als laatste de functie leidinggevende/hoofd productie bij. Ik heb in deze jaren met veel plezier een hoop mooie projecten mogen afronden. En wat me steeds weer opvalt aan het een eind van een project, is de lach op het gezicht van de klant als die het eindresultaat heeft gezien. Niet alleen zijn wij Mooimakers, maar ook een beetje Blijmakers!?

Teije van der Putten

Teije van der Putten

Tijdens mijn opleiding tot Signspecialist heb ik een half jaar stage gelopen bij Kleefkracht en ben toen letterlijk blijven plakken. Gelukkig kon ik eerst parttime aan de slag zodat ik nog voldoende tijd had voor mijn studie, maar zodra ik mijn diploma op zak had zei ons mam 'ge goat maar werken' en kon ik hier gelukkig fulltime aan de slag. Wat ik zo leuk vind aan kleefkracht zijn mijn collega’s, de diversiteit aan klanten en het teamgevoel. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Kleefkracht aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in