20% van de tijd besteed je aan innovatie en eigen ontwikkeling

Grondig opleidingsprogramma van 2 maanden

Platte organisatie met een passie voor techniek

Grootste GE Smallword™ Specialist in Nederland

Jong team van 15 mensen

Terug naar overzicht

Keronic is in 2018 opgericht door Kees, Robin en Nick (You do the math). Wat ze doen? Ze ontwikkelen software voor netbeheerders. Het gaat hierbij om systemen waarin gegevens van kabel- en leidingnetwerken worden geregistreerd. Met die gegevens doen ze slimme dingen. Het zo goed mogelijk helpen van de klant, is de kern van Keronic. Kees, Robin en Nick zijn een tikje eigenwijs en uit een passie voor kwaliteit zijn zij het bedrijf begonnen.

Verder is het faciliteren van een fijne werkomgeving de prioriteit voor Keronic. Hier ben jij belangrijk, hoe het met je gaat en wie je bent. Loop je ergens tegenaan? Dan is alles bespreekbaar.

Het team van Keronic wil samen groeien. Hecht jij waarde aan kwaliteit en persoonlijke groei? Dan pas jij wellicht goed bij deze club!  

  <span class=Opleiding en achtergrond is niet doorslaggevend" class="block w-full">

Opleiding en achtergrond is niet doorslaggevend

Keronic is marktleider wat betreft GE Smallworld™ ontwikkeling in Nederland! 


Zegt dat je niets? Geen probleem. In Keronic’s grondige opleidingsprogramma van 2 maanden leren ze je de fijne kneepjes van het GE Smallworld™-vak en programmeertaal Magik. Hierna  ga je als specialist aan de slag voor klanten.

 

<span class=80-20 werkverdeling" class="block w-full">

80-20 werkverdeling

Het team van Keronic wil samen groeien. Daarom kiezen zij ervoor om één dag te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, in plaats van facturabel te zijn. Het hele team was deelgenoot in deze afweging: een dag meer opbrengst (dus meer te verdelen winst) of de studiedag behouden? Het hele team koos voor persoonlijke ontwikkeling!


Met een 80-20 werkverdeling, besteed je dus 20% van de tijd aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Dit is een uniek concept in de branche.

<span class=Winstdeling" class="block w-full">

Winstdeling

Bij Keronic is iedereen zich erg bewust van uitgaven! Zo tanken collega’s in dorpen, zodat ze aan het eind van het jaar meer winst kunnen verdelen onder elkaar!

<span class=Doe je mee?" class="block w-full">

Doe je mee?

Met een gemiddelde leeftijd van 30 is het team nog fris om tijdens de maandelijkse spelletjesavond met elkaar te concurreren tijdens een potje Mario Kart, schaken of een bordspel. Speel jij mee?

img

.. samenwerken is onze kracht!

"Keronic is niet meer het beginnende drietal, maar een team met een gemeenschappelijk doel. Wij werken samen, samenwerken is onze kracht!".

Robin Putters Keronic

Ontmoet je collega's

Sebastiaan - Eerste medewerker bij Keronic

Sebastiaan - Eerste medewerker bij Keronic

Sebastiaan is nu 5 jaar werkzaam en is de eerste werknemer van Keronic. Al sinds dag 1 ervaart hij de persoonlijke manier van communiceren. In dit kleine bedrijf zijn we open, rustig en hebben we oprechte interesse in elkaar. We zijn allemaal betrokken bij het bedrijf en het voelt ook echt als óns bedrijf.

 Mathijn

Mathijn

Ondanks dat Mathijn zijn school niet heeft afgerond, heeft hij bij Keronic het vak geleerd! “Keronic’s opleidingsprogramma zit echt goed in elkaar. Je kunt altijd terecht bij collega’s, die veel kennis in huis hebben. Je krijgt een goede balans van vrijheid en wordt niet zomaar in het diepe gegooid.”

 Bas

Bas

De “bazen” van Keronic zijn super approachable. Je kunt er makkelijk mee praten, wanneer je aangeeft dat je ergens mee zit wordt er echt iets mee gedaan. Dit geldt ook voor collega’s. We zijn een hecht team.

Nick

Nick

Hier komen mensen vanuit allerlei richtingen. We vinden elkaar in interesse voor softwareontwikkeling. We zijn een interessante mix. Zo is een van onze medewerkers een voormalig arts. Nu zit hij goed op zijn plek en vindt hij veel uitdaging. En, altijd handig om een dokter in de zaal te hebben!

Vacatures