Terug naar overzicht

Bij Home Instead wordt de service afgestemd op de behoefte van de klant; dit zijn vaak senioren. De regie ligt bij de oudere zelf en zij kunnen, samen met de mantelzorgers, als geen ander inschatten waar de behoeften liggen. Het draait hierbij om persoonlijke aandacht en liefdevolle ondersteuning. 

Home Instead zorgt ervoor dat mensen langer en op een prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel van je thuis, geborgen en veilig voelen. Dit merk je ook in het team: collega’s staan niet alleen klaar voor hun klanten, maar ook voor elkaar.

Ontmoet je collega's

Evi

Evi

Voordat ik bij Home Instead kwam werken, ben ik werkzaam geweest als wijkverpleegkundige. Tijdens dit werk merkte ik dat hier weinig tijd is voor de klanten, dat is bij Home Instead anders. Ik wilde graag iets in de zorg doen, maar niet zelf uitvoeren. Het is leuk dat ik nu een coördinerende rol heb, niet de zorg uitvoer, maar wel heel nauw betrokken hierbij ben. Je kunt bij Home Instead echt de tijd nemen die in de zorg gemist wordt. Het is een andere soort zorg die je biedt. Dat vind ik heel mooi. Het is dankbaar werk.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Home Instead Utrecht aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in