Terug naar overzicht

Home Instead werkt in Nederland met 44 vestigingen vanuit de visie dat ouderenzorg ook anders kan. De niet-medische service wordt afgestemd op de behoefte van de klant; veelal senioren. De regie ligt bij de ouderen zelf en zij kunnen, samen met de mantelzorgers, als geen ander inschatten waar de behoeften liggen. Het draait hierbij om persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen kwetsbare ouderen langer en op een prettige wijze thuis blijven wonen. Thuis is namelijk meer dan alleen de woning. Het is een gevoel van je thuis, geborgen en veilig voelen.

Home Instead Rotterdam is ruim 8 jaar geleden gestart en inmiddels gegroeid tot een professionele organisatie met 180 CAREGivers, 500 klanten en 22 supportmedewerkers, verdeeld over 2 regioteams. 

Ontmoet je collega's

Anouk

Anouk

Als Operationeel Manager vindt Anouk het mooiste aan het werken bij Home Instead Rotterdam dat de kernwaarden: “Geef vertrouwen, Maak het verschil, Vanuit het hart” echt in het DNA van de organisatie zitten. Ouderenzorg moet én kan dan ook anders; en daar willen alle collega’s zich elke dag weer opnieuw voor inzetten.

Ingeborg

Ingeborg

Sinds 1,5 jaar werkt Ingeborg bij Home Instead als HR Coördinator. Hoe ze haar baan zou omschrijven? Als een leuke, veelzijdige functie bij een warme, betrokken organisatie. Hierbij vindt ze vooral de samenwerking zo fijn. Met collega’s, maar ook met de CAREGivers.

Petra

Petra

Petra startte in 2015 als HR Coördinator bij Home Instead. Zo ervaart ze dat geen dag hetzelfde is; dit maakt haar werk dan ook heel uitdagend. Het contact met de medewerkers én samen zoeken naar oplossingen geeft haar elke dag weer veel voldoening.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Home Instead Rotterdam aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in