Terug naar overzicht

Home Instead Thuisservice is in 2011 opgericht als particuliere thuiszorgorganisatie voor senioren. Met inmiddels meer dan 44 vestigingen door heel Nederland, werkt Home Instead vanuit de visie dat ouderenzorg anders moet en kan. Daarom wordt alle service persoonlijk afgestemd op de behoefte van de klant, veelal senioren. De regie ligt bij de ouderen zelf en zij kunnen, samen met de mantelzorgers, inschatten waar de behoeften liggen. Alles draait hierbij om persoonlijke aandacht. Home Instead zorgt ervoor dat mensen langer en op een prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel van je thuis, geborgen en veilig voelen.

Ontmoet je collega's

Willem Renes - General Manager vestiging Utrecht

Willem Renes - General Manager vestiging Utrecht

De overstap naar Home Instead was één van mijn beste keuzes! Hier kan ik bijdragen aan wat echt belangrijk is; zorgen voor onze ouderen. In Utrecht werken we in een jong en vlot supportteam. We hebben een winnaarsmentaliteit, wij lopen warm voor groei en goede resultaten. We delen allemaal dezelfde missie: let’s change the face of aging! Ik ben blij hier de General Manager te zijn!

Leonie - Director of Corporate & Franchising

Leonie - Director of Corporate & Franchising

Home Instead is een missie- en visie gedreven bedrijf, waar we van de internationale eigenaar tot aan de CAREGiver allemaal aan hetzelfde doel werken: dat ouderen kunnen genieten van een zorgeloze oude dag thuis. Wat ik mooi vind is dat wij, als team General Managers, collectief beter willen worden. Samen leren we hoe je een vestiging het beste kan runnen. Het is onderdeel van mijn rol om die informatie-uitwisseling te coördineren en te faciliteren.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Home Instead Nijmegen aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in