Terug naar overzicht

Home Instead Thuisservice is in 2011 opgericht als particuliere thuiszorgorganisatie voor  senioren. Zij zijn begonnen met niet-medische dienstverlening op particuliere en PGB basis. In 2016 is Home Instead uitgebreid met gecontracteerde Wmo zorg en vanaf 2017  met gecontracteerde Wlz zorg. Met de kernwaarden ‘Geef vertrouwen, Maak het verschil, Vanuit je hart’ laten zij dagelijks zien dat er veel oplossingen zijn om langer thuis te blijven wonen. Home Instead kijkt naar wat er wél mogelijk is en doet er alles aan om bij te dragen aan leefplezier voor senioren.

Ontmoet je collega's

Nelien Krijtenburg

Nelien Krijtenburg

Als je van verandering en groei houdt dan zit je goed bij Home Instead. Hier word je dagelijks uitgedaagd om samen met het team, onszelf en onze dienstverlening te verbeteren. We groeien in aantal en omzet. En om onze cliënten te kunnen blijven bedienen op het hoogste niveau moeten we meer mensen van kwaliteit binnenhalen. In onze samenwerking geef ik je een framework waarbinnen je vrijelijk kan opereren, gretig opzoek kan gaan naar de helden en heldinnen in het veld.

Vinny Mak

Vinny Mak

Wat het werken bij Home Instead zo leuk maakt is dat er sprake is van een interessante dynamiek vanwege de franchiseformule in combinatie met de zorg. Bovendien lever je indirect een bijdrage aan de hoogwaardige zorg voor velen senioren in Nederland. Dit geeft mij een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid wat ik belangrijk vind, ook in mijn werk bij Home Instead!

Evi

Evi

Voordat ik bij Home Instead kwam werken, ben ik werkzaam geweest als wijkverpleegkundige. Tijdens dit werk merkte ik dat hier weinig tijd is voor de klanten, dat is bij Home Instead anders. Ik wilde graag iets in de zorg doen, maar niet zelf uitvoeren. Het is leuk dat ik nu een coördinerende rol heb, niet de zorg uitvoer, maar wel heel nauw betrokken hierbij ben. Je kunt bij Home Instead echt de tijd nemen die in de zorg gemist wordt. Het is een andere soort zorg die je biedt. Dat vind ik heel mooi. Het is dankbaar werk.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Home Instead Nederland aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in