Terug naar overzicht

Home Instead Thuisservice is in 2011 opgericht als particuliere thuiszorgorganisatie voor senioren. Home Instead richt zich op het welzijn van de mens en heeft aandacht voor het  menselijke aspect in de zorg. Met de kernwaarden ‘geef vertrouwen, maak het verschil, vanuit je hart’, laten zij dagelijks zien dat er veel oplossingen zijn om langer thuis te blijven wonen. Home Instead kijkt naar wat er wél mogelijk is en doet er alles aan om bij te dragen aan het leefplezier voor senioren.

Ontmoet je collega's

Willem Renes - General Manager vestiging Utrecht

Willem Renes - General Manager vestiging Utrecht

De overstap naar Home Instead was één van mijn beste keuzes! Hier kan ik bijdragen aan wat echt belangrijk is; zorgen voor onze ouderen. In Utrecht werken we in een jong en vlot supportteam. We hebben een winnaarsmentaliteit, wij lopen warm voor een groei en goede resultaten. We delen allemaal dezelfde missie: let’s change the face of ageing! Ik ben blij hier de General Manager te zijn!

Leonie - Director of Corporate & Franchising

Leonie - Director of Corporate & Franchising

Home Instead is een missie- en visiegedreven bedrijf, waar we van de internationale eigenaar tot aan de CAREGiver allemaal tot hetzelfde doel werken: dat senioren veilig en fijn thuis kunnen blijven wonen. Wat ik mooi vind is dat wij, als team General Managers, collectief beter willen worden. Samen leren we hoe je een vestiging het beste kan runnen. Het is onderdeel van mijn rol om die informatie-uitwisseling te coördineren en te faciliteren.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Home Instead Alphen aan den Rijn – Leiden e.o. aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in