Maar 50% gedetacheerd

4 Kennisdeling sessies per jaar

6 business units

Werken aan een mooier 'land van morgen'

Eigen gloudemans acedemy

Terug naar overzicht

Nederland mooier, beter en duurzamer maken. Met oog voor mens, natuur én economie. Dat is wat Gloudemans drijft. Met hun waardebepalingen en adviezen op maat geven ze mede vorm aan een toekomstbestendig Nederland en helpen ze de ambities van hun opdrachtgevers waar te maken.

Ontmoet je collega's

Nicole

Nicole

"Ik werk bij Gloudemans vanwege de diversiteit van de werkzaamheden, zowel op ons kantoor in Nuland als bij onze opdrachtgevers. En vanwege de Brabantse, gezellige sfeer!"

Robbin

Robbin

“Werken als gebiedseconoom bij Gloudemans is elke dag rekenen aan verschillende gebiedsontwikkelingen, die Nederland mooi maken en mooi houden. Daarnaast, vind ik het heel fijn dat ik collega’s heb, die mij helpen en die ik kan helpen bij hun opdrachten voor ontwikkeling van grond- en/of vastgoed.”

Maarten

Maarten

"Als gebiedseconoom werk ik op het snijvlak van financiën en gebiedsontwikkeling. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en afwisseling, of ik nu samenwerk met een overheidsinstantie zoals een gemeente of een particuliere projectontwikkelaar. Deze veelzijdigheid maakt mijn werk niet alleen dynamisch, maar ook cruciaal voor succesvolle en duurzame gebiedsontwikkelingen. Binnen Gloudemans heerst een laagdrempelige sfeer, wat zorgt voor een prettige werkomgeving en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen."

Vacatures